•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Liga Sport kan give dig et godt tilbud fra enten Polanik eller Dima Sport på jeres atletik udstyr.

Atletikudstyr

Atletikudstyr

Hos Liga Sport finder du atletikudstyr til den helt store guldmedalje. Det gælder både atletikudstyr til skolebrug og til professionel træning. Vi forhandler alt fra atletikudstyr til spydkast, hammerkast, kuglestød, løb og diskos med mere. Vores atletikudstyr kommer hovedsageligt fra mærket Polanik, og det betyder, at du kan regne med topkvalitet. 

Vi giver gerne et godt tilbud til jer på store investeringer til jeres stadion/anlæg. Vi kan leverer udstyr fra både Polanik og Dima Sport. Kontakt Liga Sport og få et godt tilbud gerne et godt tilbud.

Send en sms eller e-mail.

OBS! Nogle af priserne for Polanik atletikudstyr er lige nu listet til 9.999 kr. De rigtige priser på disse varer kommer på siden hurtigst muligt. Står du og skal bruge Polanik atletikudstyr her og nu, er du meget velkommen til at kontakte os for nærmere information om pris og levering.


(8 Kategorier - ialt 323 Produkter)

Hvad er atletik?

Atletik kommer af det græske ord athlos og betyder på dansk konkurrence. Det ses i dag som en fælles betegnelse for discipliner inden for løb, kast og spring. Atletik er egentlig enkelt at gå til, hvorfor det også de sidste mange år har vundet stor popularitet. Fælles for alle disciplinerne er, at det gælder om at løbe hurtigst eller kaste/springe længst, et formål som er relativt let at forstå og gå til. 

Det er dog ikke så simpelt, som det lyder, og det kræver masser af træning og disciplin at mestre atletikkens verden. Atletikken er i dag en stor del af de olympiske lege, som de fleste af os kender, men har eksisteret i mange hundrede år. De første regler blev dog første gang nedskrevet i 1866 og har dannet grundlaget for de officielle regler, vi kender i dag. 

Er du også helt bidt af atletik, eller har du mod på at prøve kræfter med en eller flere af disciplinerne? Hos Liga Sport finder du alt det udstyr, du kunne drømme om at få brug for. Herunder kan du læse meget mere om noget af det kvalitetsudstyr, som du finder på siden. 

Atletikudstyr til skolebrug, træning og konkurrencer

Hos Liga Sport har vi et utrolig bredt udvalg af udstyr til atletik. Det gælder både til dig, som står og mangler et nyt spyd eller måske en diskos til din egen træning, men også til skolen eller klubben, der skal have nyt stativ til stangspring eller måske en platform til højdespring. Uanset hvad du leder efter, er der en god chance for, at du finder det her på siden. Herunder kan du læse lidt mere om nogle af de produkter, vi forhandler.

Spydkast

Spydkast er en yderst populær atletikdisciplin. Her gælder det om at kaste spyddet så langt som muligt. For at kunne dette er det vigtigt, at du har det helt rigtige spyd. Hvilket kastespyd der er det rigtige for dig, afhænger af din alder, dit køn samt din vægt og højde. Gennem tiden har spydene i denne disciplin ændret sig meget, og hos Liga Sport sælger vi naturligvis kun spyd af bedste kvalitet. På siden her finder du både trænings- og konkurrencespyd som Air Flyer, Sky Challenger eller Space Masker samt tasker til opbevaring af dine spyd.

Diskos

Diskos er, ligesom spydkast, en populær kastedisciplin inden for atletikkens verden. Her gælder det om at kaste en tung, linseformet skive så langt som muligt. Mændenes skiver er en smule tungere og større i diameter end kvindernes, men her på siden finder du diskos til både mænd og kvinder. Vi forhandler foruden diskos også masser til tilbehør hertil. Du finder blandt andet en smart diskostaske til transport, kastecirkler til træning og konkurrencer, diskosstativer og endda et safety net. 

Kuglestød og hammerkast

Kuglestød og hammerkast er yderligere to kastediscipliner inden for atletikken. Ved kuglestød gælder det om at støde en kugle så langt som muligt, mens det ved hammerkast gælder om at kaste en kugle fastspændt på en wire så langt som muligt. I disse to kategorier finder du ligeledes både udstyr til træning og konkurrencer samt stativer, safety cages, tasker og andet vigtigt atletikudstyr inden for disse kategorier.

Højdespring, stangspring og længdespring

En anden populær kategori inden for atletik er løbe- og springdisciplinerne. Her skal atleten ikke i samme omfang have sit eget udstyr, men banerne skal være ordentlige for at sikre, at ingen kommer til skade. Derfor kan du her på siden blandt andet finde distance indikatorer og andre mærkater til banerne. Derudover finder du landingsmåtter og -platforme, målere, stativer og meget andet vigtigt udstyr til løb- og springdisciplinerne. 

Du kan endda købe et skur, som let kan samles og dække dit landingsområde, så det bliver beskyttet mod hårde vind- og vejrforhold. Her skal det endnu en gang nævnes, at vi er stolte forhandlere af Polanik udstyr. Det er udstyr af højeste kvalitet. Det sikrer ikke kun atleterne den bedste oplevelse, men udstyr i ordentlig kvalitet sikrer også, at der sker så få skader som muligt.

Polanik atletikudstyr: Kvalitetsudstyr til atletik

Hos Liga Sport er vi stolte forhandlere af atletikudstyr fra brandet Polanik.

Polanik er en polsk virksomhed, der har eksisteret siden 1966. Siden 1975 har de produceret sportsudstyr. De har altså en lang historie og meget erfaring inden for området med i bagagen. Hos Polanik producerer de alt inden for atletikkens verden og både til skoler, træning og konkurrencer i alle størrelser. Uanset hvilket produkt du leder efter, kan du altid forvente, at du får et produkt i topkvalitet fra Polanik. Deres produkter kan ses verden over og endda også til større sportsbegivenheder som OL, VM og EM inden for forskellige atletikdiscipliner. De har ageret leverandør til denne type af begivenheder siden 1997. 

Selvom Polanik har mange år op bagen, betyder det ikke, at de står stille. De ønsker hele tiden at udvikle deres produkter, så de fortsat kan leve op til deres ry: at de altid forhandler kvalitetsprodukter. Derfor vil du også fra tid til anden kunne finde nye Polanik produkter på siden her.

Se her kataloget fra Polanik, hvor du kan få det hele gennem Liga Sport

 

Find og bestil dit favorit atletikudstyr hos Liga Sport

Uanset hvad du søger af atletikudstyr, er der en god chance for, at du finder det her hos Liga Sport. Har du spørgsmål til vores udvalg, eller ønsker du at vide mere om, hvad vi kan gøre for dig, er du altid velkommen til at kontakte os. 

Er du på udkig efter udstyr til dig selv, kan du regne med at få tilsendt dine varer inden for 14 dage. Er varen ikke på lager når du bestiller, skal du dog være opmærksom på at leveringstiden kan vare længere.  Du får desuden gratis fragt, når du handler for over 499 kr. 

Ved køb af større produkter eller i store mængder kan det være nødvendigt at aftale leveringen af varerne internt. Kontakt os gerne hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder hos os. Hos Liga Sport vil vi altid arbejde hårdt for at sikre, at du bliver 100 % tilfreds med dit køb – det er et mål for os.