•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Seven Seas

(22 produkter)

Seven Seas

Når det kommer til at finde den perfekte skjorte eller en god jakke som mand og kvinde, kan det være mere vanskeligt end som så. For her handler det om, at kvalitet og design skal passe sammen, og at materialerne skal gøre det nemt og enkelt at være pænt klædt på. Som en kvalitetsbevidst forbruger er det derfor vigtigt at finde brands, der leverer gode cardiganer, T-shirts og skjorter, som altid holder.

Det er heldigvis tilfældet med Seven Seas. Her får du jakker, polo shirts og strygefri skjorter af høj kvalitet og med det helt rigtige fit. Du finder her ét af de førende brands, når det kommer til at designe produkter til mænd, der forstår at sætte pris på den høje kvalitet. Med strygefrie teknologier har brandet samtidig gjort det endnu nemmere at springe i skjorten hver morgen.

Her på siden finder du et bredt sortiment af varer fra det danske brand. Vi vil vove at påstå, at tøj fra Seven Seas aldrig forlader garderoben igen, når først det er kommet derind. Det er nemlig en sjældenhed at finde et brand som Seven Seas, der kombinerer det bedste fra forskellige verdener og skaber nogle produkter, du får glæde af i mange år.

Sortér efter:

Historien bag Seven Seas

Vi skal langt tilbage for at starte ved begyndelsen af Seven Seas’ eventyr. Det københavnske brand har levet i tre generationer, hvor det hele tiden har været missionen at skabe produkter, hvor kvalitet og design har fungeret som et pejlemærke for brandets udvikling og identitet. I dag har det resulteret i nogle stærke samarbejder med nogle af de bedste leverandører af metervarer i verden. Det giver nemlig Seven Seas muligheden for at udvikle skjorter, poloshirts og jakker i høj kvalitet og med et design, der følger modebilledets tendenser.

I dag er brandet også en del af ID Identity, og det har givet brandet det sidste skub i den rigtige retning. Det har gjort det muligt at lave moderigtige skjorter af høj kvalitet, som ikke bare er en skjorte. Den kan meget mere end det, og det gør også Seven Seas-skjorter til brandets hovedprodukt i dag.

Du finder et design til både mænd og kvinder, så alle kan få den perfekte skjorte, der kan bruges igen og igen. Størstedelen af kollektionerne er designet til mændene, men det er ligeledes også muligt for kvinderne at få del i det store skjorteunivers, der gør livet en hel del nemmere.

De populære Seven Seas-skjorter med mange kvaliteter

Netop skjorten er et produkt, som Seven Seas i dag har stor succes med. For på et marked med et væld af muligheder for at finde sig en ny skjorte skal man som brand kunne noget helt særligt. Seven Seas har derfor skabt skjorter i alverdens forskellige design, og hvor kvalitet, detaljer og håndværk er sat i højsædet.

Næsten alle skjorter fra Seven Seas består af 100% bomuld, og de fås i både Easy-care og Non-iron-varianter. Derudover finder du fire forskellige fliptyper på de mange skjorter, hvilket gør det nemt for enhver af finde sin favorit. Skjorterne fås samtidig i forskellige pasformer og størrelser. Dermed er der tænkt over det hele ned til mindste detalje, så der er en skjorte for alle.

Det populære Easy-care omhandler skjorternes kvalitet, der kræver minimal strygning. Her bør skjorten stryges kort efter vask, før den er helt tør, for at opnå det bedste resultat. Den kan også tørres i tørretumbleren ved lav varme og efterfølgende hænges på en bøjle. Non-iron er en helt unik teknologi, der gør, at det slet ikke er nødvendigt at stryge sin skjorte. Her skal den blot hænges på en bøjle efter vask eller tørretumbling, og så er den klar til brug.

Det er disse to teknologier, der særligt har været årsagen til Seven Seas’ store popularitet på det danske marked, når det kommer til skjorter og innovativ teknologi. Muligheden for at vælge mellem fire forskellige fliptyper er samtidig også en stor kvalitet, og her finder du cut-away-flip, kent-flip, regular-flip og button-down-flip. Der er altså en skjorte til både forretningsmøder, fritid og en aften ude, hvor kvaliteten altid er i top.

Alle produkter til garderoben

Glæden stopper ikke kun ved de populære skjorter, for Seven Seas designer også cardiganer, poloshirts og jakker til mænd og kvinder, og de er svære at undvære, når de først er kommet ind i garderoben. Her er der tænkt over at kombinere den gode pasform og de klassiske snit med farver og print, der giver alle produkter et stilrent og flot design.

Der er selvfølgelig tænkt over kvaliteten på alle produkter. Det betyder også, at du finder en cardigan med uld, der holder dig varm hele året rundt. De klassiske poloshirts og T-shirts er samtidig en nødvendighed i enhver garderobe, hvis du vil have kvalitet og design, der altid holder.

Mange af produkterne er blevet holdt i neutrale og klassiske farvenuancer, der kan kombineres på kryds og tværs og samtidig udstråle det helt rigtige. Er du mere til print, blomster og mønstre, finder du selvfølgelig også strygefri skjorter, hvor der er skruet lidt ekstra op for detaljerne. Du kan springe i en blomstret skjorte til sommerfesten eller finde den ternede skjorte, der er perfekt til forretningsmødet, hvor du gerne vil gøre lidt ekstra ud af dit outfit.

Find det hele fra Seven Seas

Hos Liga Sport er det vigtigt, at du kan finde alt det, du har brug for til klædeskabet. Det er nemlig dine præferencer, der er sat i højsædet hos os. Derfor har vi også sørget for et stort udvalg af produkter fra Seven Seas, hvor vi har alt fra de nyeste kollektioner. Vores sortiment bliver fornyet, når der kommer nye design og nye kollektioner fra brandet, så du altid ved, hvor du kan finde det hele.

Når du bestiller din nye skjorte, din nye jakke eller noget helt tredje hos os, kan du altid regne med, at vi sender det inden for få hverdage. Du kan ligeledes shoppe løs blandt vores andre brands og få det hele sendt hjem til dig på én og samme tid.