•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Sweatshirts, cardigans og pullovers - Herre

(25 produkter)

 

 

 

 

 

Sortér efter:

Er du på udkig efter en lækker overtrøje i høj kvalitet? Så tag et kig på det brede sortiment her på siden allerede i dag.

Cardigans, sweatshirts og hoodies til mænd 

Her hos LigaSport kan du finde et bredt udvalg af lækre, lune overtrøjer til mænd. En overdel er helt essentiel at have ved hånden på for eksempel køligere sommeraftner og i forbindelse med træningen. Om du søger for eksempel en stilren pullover til herrer, eller du nærmere er på udkig efter en sporty sweatshirt til mænd, er du landet det helt rigtige sted. 

 

Tag et kig på udvalget af sweatshirts, pullovers, hoodies og cardigans til herrer lige her hos LigaSport, og find din nye favoritoverdel allerede i dag. 

En overdel til ethvert behov – find nemt din favorit 

Her på siden har vi samlet vores brede udvalg af overdele til mænd. De kommer i mange forskellige udformninger, materialer og design, så du kan helt sikkert også finde en model, der til perfektion møder dine behov, krav og ønsker. 

 

Skal du bruge din nye overdel i forbindelse med træningen, er det oplagt at vælge en hættetrøje eller sweatshirt. Er du omvendt på udkig efter en overdel, du kan bruge for eksempel på kontoret og som et ekstra varmende lag, når du sidder ude en sommeraften? Så er det oplagt at vælge en pullover eller cardigan til mænd. 

 

Nedenfor vil vi gennemgå nogle af de forskellige typer overdele til mænd for at guide dig i retningen af din nye yndlingsoverdel. 

Sweatshirts og hættetrøjer til mænd – det perfekte valg til den aktive livsstil 

Kan du godt lide at være aktiv? Bruger du meget tid i fitnesscentret eller på den lokale boldbane? Så kan du med fordel tage et kig på det store udvalg af sweatshirts og hættetrøjer til mænd her på siden. 

 

En sweatshirt eller hoodie er perfekt at tage på over træningstøjet både før og efter træningen. På den måde holder du dig behageligt varm og minimerer risikoen for skader og gener. 

 

Du kan finde mange forskellige sweatshirts og hoodies til mænd i vores sortiment. En hoodie eller hættetrøje udmærker sig ved at have en hætte, imens en sweatshirt ikke nødvendigvis har en sådan. Herudover er de forskellige trøjer meget lig hinanden. Begge versioner findes både med og uden lynlås, og hvad du skal vælge, afhænger ganske enkelt af personlige præferencer. 

Du kan naturligvis være sikker på, at alle vores sweatshirts og hættetrøjer til herrer er i god kvalitet. De føles behagelige at have på – også i forbindelse med træningen – og kan styles på utallige forskellige måder, hvis du ønsker at inkorporere dem i dit hverdagslook. 

 

Da vi forhandler et stort udvalg af sweatshirts til mænd, kan du helt sikkert finde én, der falder i din smag. En grå, sort eller hvid hættetrøje til mænd går du aldrig galt i byen med, men vil du have fingrene i noget lidt mere anderledes, kan du naturligvis også finde dét her på shoppen. Det gælder uanset, om du er på udkig efter en sweatshirt med lynlås til mænd, eller du ønsker at finde en ny, lækker hoodie uden lynlås. 

En klassisk pullover til herrer er et sikkert valg 

Søger du noget mindre sporty og mere elegant end en sweatshirt til mænd? Så kan du med fordel tage et kig på vores mange stilrene pullovers til mænd. 

 

En pullover til herrer kan bruges på en dag på kontoret og fungerer glimrende sammen med en flot skjorte. En pullover kan imidlertid også benyttes over eksempelvis poloer og T-shirts, så brugsmulighederne er mange. Du kan ganske enkelt style din herrepullover, som det giver bedst mening for dig og din personlige stil. 

 

Du finder i vores sortiment et solidt udvalg af pullovers til mænd. De kommer i forskellige materialer, farver og stilarter. Tag for eksempel et kig på vores armyinspirerede pullovers, som giver dig et cool look samtidig med, at de effektivt hjælper dig med at holde varmen. En pullover i strik til mænd er det oplagte valg, hvis du søger en overdel med god isoleringsevne.  

 

En klassisk hvid eller sort pullover til herrer er et sikkert valg, som du vil blive glad for i mange år frem. Du kan dog også finde pullovers til herrer i mange andre nuancer her på siden, så tag et kig, og find din favorit. 

Stilrene cardigans til herrer i mange forskellige design 

En herrecardigan er et godt valg, hvis man skal kunne se, hvad du har på under din overdel. En cardigan kan give dig lidt ekstra varme samtidig med, at den kan sætte prikken over i’et på dit look. Du finder mange forskellige cardigans til mænd her på siden. 

 

En strikcardigan til herre er et godt valg for dig, der søger en på én gang både elegant og afslappet løsning. Cardiganen hjælper dig effektivt md at holde varmen på eksempelvis en køligere aften i haven eller en afslappet dag på jobbet. 

 

En cardigan er kendetegnet ved at have en form for åbning fortil. Typisk åbnes og lukkes en herrecardigan med knapper, men i vores sortiment kan du også finde en cardigan til mænd med lynlås. En herrecardigan med lynlås har typisk et mere friskt udtryk, end en model med knapper har, og sender tankerne i retningen af en klassisk sweatshirt. Denne variant kan du altså kigge nærmere på, hvis du vil have fingrene i en herrecardigan med et sporty og ungdommeligt touch. 

Find den perfekte overdel til mænd her hos LigaSport 

Om du søger en sort hoodie til mænd, en strikpullover til herrer eller en herrecardigan med knapper, er du landet det helt rigtige sted. Du finder her på siden alverdens overdele i høj kvalitet, og uanset dine behov, krav og præferencer kan du således helt sikkert finde en model, der falder i din smag. 

 

En sweatshirt eller cardigan med lynlås til mænd er et godt valg for dig, der har en sporty og frisk stil. Skal du ligefrem bruge din nye overdel i forbindelse med træningen, er en hoodie eller sweatshirt til herrer det oplagte bud. En grå eller sort hættetrøje til mænd går aldrig af mode, så en sådan vil du kunne få glæde af de næste mange år frem. Det samme gælder naturligvis, hvis du vælger en hvid hoodie til mænd. 

 

En pullover eller cardigan til mænd med knapper er for dig, der vil bevare et elegant og stilrent udtryk. Både pullovers og cardigans kan benyttes sammen med alt lige fra skjorter til T-shirts og poloer og kan styles på utallige forskellige måder, hvorved der tilføjes et klassisk islæt til dit look. 

 

Uanset din personlige stil og dine krav og ønsker til din nye overtrøje er vi sikre på, at du kan finde et godt match i sortimentet her hos LigaSport. Køber du for over 499 kroner, er der fri fragt, og vi bestræber os altid på at levere inden for 1-3 hverdage. 

 

Pullover til herre 

Pullover til herre er en klassisk og tidløs beklædningsgenstand, der er en fast bestanddeel i de fleste mænds garderober. Der er mange forskellige typer pullovere til herre, fra den enkle og tidløse sweater til den mere moderne og trendy hoodie. En pullover er en god beklædningsgenstand at implementere i sin garderobe, især i Danmark hvor vejret oftest er utilregneligt. De kan derfor bruges hele året rundt, både til de kolde vinterdage, men også til de køligere sommeraftner.

Forskellige typer af pullover til herre

En af de mest populære typer af pullovertrøjer til herre er den klassiske V-neck pullover. Denne type pullover har en V-formet halsudskæring, der giver den et tidløst og elegant udseende. Denne pullover er ofte lavet af finere strikmaterialer og er derfor velegnet til mere formelle lejligheder. Eksempelvis denne Pullover V-hals.

En anden populær type pullover til herre er en crewneck pullover. Denne type pullover har en rund halsudskæring, der giver den et mere casual udseende. Crewneck pullover trøjer er ofte lavet af tykkere og mere robuste materialer og er derfor velegnet til hverdags brug og sport. 

Uanset hvilken type pullover til herre du ønsker så har vi nogle til enhver smag her hos Liga Sport.

Pullovers til et hvert formål

Der findes mange forskellige typer af pullovertrøjer til herre, fra de mere formelle til de mere casual. De formelle pullover trøjer er ofte lavet af finere strikmaterialer og kan have en mere elegant pasform. De casual pullover trøjer er ofte lavet af tykkere og mere robuste materialer og har en mere afslappet pasform. Derudover findes der også pullover trøjer til sport, som ofte er lavet af tekniske materialer, der er åndbare og hurtigttørrende. Der findes altså en pullover til alle formål, hvilket også gør dem utrolig nemme at style til lige den sammenhængen man ønsker. Så uanset om du skal bruge en pullover til hverdagsbrug, på arbejdet, til træningen eller til jobsamtalen, så har vi helt sikkert en til din personlige stil og det formål du ønsker.

En pullover passer også sammen med en skovmandsskjorte