•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Sweatshirt - Køb Core O-Neck Sweatshirt ID0615

(ID0615)

249,00 kr. 199,00 kr.

Detaljer om produktet

Sweatshirts

En god sweatshirt er svær at undvære. Med den rette variant i dit klædeskab er du et godt stykke henad vejen mod en god, stabil basisgarderobe. Som et af Liga Sports bud på en rigtig god basissweatshirt har vi fundet denne lækre variant fra mærket ID Identity.

 

 

Modellen har en casual og flot udskåret o-hals. Den har, som den klassiske sweatshirt bør have det, en ribkant i ærmer, hals og bund. Denne detalje er både for øjet og for følelsen. Denne smarte kant er nemlig ikke kun en flot detalje; den forhindrer også kulde og vind i at glide ind under tøjet.

 

 

Sweatshirten er med sin særlige kombination af bomuld og polyester super blød og har et flot fald ned over bryst og skuldre. Indvendigt har den en ubørstet, lækker struktur, som smyger sig om din krop.

 

 

Sweatshirten kan med sin gode pasform bruges alene - men den er også flot over en t-shirt eller skjorte. Bruger du sweatshirten på denne facon, har du mulighed for at lege med farvekombinationer og derved opnå et helt personligt udtryk. Prøv for eksempel at kombinere den med en t-shirt i en komplimentærfarve - dette giver et radikalt og skarpt look, som vil vække opsigt.

 

 

Du kan også gå med et mere underspillet udtryk, hvor du vælger en underdel, der har samme eller næsten samme farve som sweatshirten.

 

En core o-neck sweatshirt fra ID fåes i fem forskellige flotte farver. Her kan du vælge imellem den klassiske sorte eller den underspillede hvide model; men du kan også gå efter noget anderledes og tjekke de forskellige grå eller blå nuancer ud.

 

 

Sweatshirten fåes i seks forskellige størrelser, således at du kan vælge lige præcis den, der passer dine mål. Den er lige nu nedsat fra 249 til kun 199 kroner. Et rigtigt kup!

 

 

 

'