•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Cardigan - Køb Business cardigan ID0642

(ID0642)

499,00 kr. 349,00 kr.

Detaljer om produktet

 

En tidløs pullover er et must have i garderoben for dig, som skal se tjekket og smart ud på jobbet. Vores pulloveren fra ID Design er perfekt over en skjorte eller t-shirt i vinterhalvåret, men den kan også med fordel bruges som det eneste lag.

 

 

Pulloveren, som er designet til både mænd og kvinder, er lavet i blød, glat merinould (50%). Den har desuden for de sidste 50 procent akryl som sikrer, at pulloveren holder sin facon og kvalitet vask efter vask. Pulloveren har har en lækker, dyb overfladestruktur, som giver et luksuriøst look uden at være prangende.

 

V-udsæring afslører en smule af brystet og giver pulloveren et sensuelt twist, uden at det bliver for meget. Bruger du pulloveren med en skjorte eller t-shirt under, vil den synliggøre kraven herpå, og du vil på den måde give dit helt eget twist til blusens ellers elegante og tidløse udtryk.

 

 

Vores pullover fra ID fåes i fem smukke nuancer fra lys grå over koks og blå og til den helt klassiske sorte model. Er du til det sporty look, anbefaler vi vores lysegrå variant som en sikker vinder. Denne variant vil klæde dig uanset hudtone og hårfarve, og den er smuk på alle årstider.

 

 

Er du mere til et helt klassisk look, vil modellen i navy samt varianten i sort være perfekt til dig. Disse to farver passer som bekendt til stort set alt, så her er anvendeligheden helt i top.

 

 

For dig, som er på udkig efter noget særligt og anderledes, kan den koksgrå model stærkt anbefales. Denne variant vil med sikkerhed vække opsigt på sin egen diskrete og underspillede facon.

 

 

Vores business pullover fra ID Identity fåes i størrelser fra S og op til 4XL og er lige nu nedsat fra 499 til 349 kroner.

'