•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Sweetshirt - Køb kLASSISK SWEATSHIRT ID0600

(ID0600)

299,00 kr. 169,00 kr.

Detaljer om produktet

 

En lækker sweatshirt må være et must have i enhver mands garderobe.

 

Vi har her fundet vores bud på en no nonsense sweatshirt, der kan alt det, en sweatshirt skal kunne. Sweatshirten er lavet i et enkelt klassisk snit med de traditionelle ribkanter forneden på ærmer og hofte, samt i halsudskæringen. Kvaliteten er tyk og blød, og stoffet falder flot ud over skuldrene og brystet og giver dig et eksklusivt og afslappet look.

 

Sweatshirten er uundværlig for dig, der vil have friheden til at kunne dresse op og ned med én simpel overdel som udgangspunkt. Sweatshirten er nemlig perfekt til alt fra sport og fritid til afslappet hverdagsbrug hjemme eller på jobbet. Dens stramme og simple look giver den en elegance, som gør, at den fungerer i stort set alle sammenhænge. Du kan sågar bruge den med en skjorte eller t-shirt underneden. På den måde kan du give sweatshirten en lille twist.

 

Vi har hos Liga Sport sørget for, at denne vare fåes i hele ni tjekkede nuancer, således at du kan få lige præcis den farve, der er mest dig:

 

Er du til det sporty look, bør du tjekke vores grønne og gule model. Disse farver er energiske og vil med garanti vække positiv opmærksomhed omkring dig. Hvis du er den klassiske type, har vi et udvalg af nedtonede, tidløse nuancer. Hér kan du vælge imellem hvid, grå melange, grafik melange, koksgrå og flaskegrøn. Med disse modeller er du sikker på ikke at gå galt i byen. Du kan også gå efter indigo eller bordeaux - to helt særlige varianter, som med deres raffinerede og eksklusive nuancer har noget helt unikt over sig.

 

Sweatshirten er lige nu på udsalg og koster kun 169 kroner stykket. Ved køb af flere, tilbyder vi mængderabatter helt ned til 135,20 kroner stykket.

 

 

'