•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.

CARDIGAN SWEATSHIRT ID0624

(ID0624)

549,00 kr. 447,00 kr.

Detaljer om produktet

Denne lækre cardigan fra ID er et must have til de kolde måneder. Elsker du lune og bløde materialer og eksklusive farver, vil denne cardigan i 70% bomuld og 30% polyester nok være noget for dig. Cardiganen kan bruges under frakken som et ekstra varmende lag, eller den kan benyttes over en top i de kolde vintermåneder. Den har med sit enkle og stilede design er udtryk, som vil passe til stort set alle anledninger - business lige så vel som hverdag og fritid.

 

 

Cardiganen fåes i hele fire forskellige flotte nuancer. Er du til et klassisk, underspillet look anbefaler vi den koksgrå model. Alternativt, inden for samme elegante stil, kan vi anbefale den mørkeblå version. Begge disse varianter vil gå til stort set alt, og klæde dig uanset om du er mørk, lys eller midt imellem. 

 

 

Er du på udkig efter noget, der skiller sig ud, vil den røde model sikkert være interessant for dig. Hér får du en energisk cardigan, som ikke kun vil holde dig varm, men også sprede glæde og humør omkring dig. 

 

For de kræsne er den hvide variant et godt bud. Denne eksklusive model er flot til sommerbrun hud, eller sammen med et lyst og sporty outfit.

 

Uanset hvilken farve du vælger, vil dette lækre stykke tøj holde dig varm. Indvendigt har cardiganen nemlig en blød, børstet kvalitet. Samtidig er cardiganen chick med sin brede krave og lette figursyning. Desuden er den praktisk med sine to gode stiklommer i siden.

 

 

Vi har sørget for, at du kan vælge imellem mange størrelser, således at du med garanti vil kunne finde den perfekte pasform. Vælg hér imellem XS, S, M, L, XL, 2XL og 3XL.

 

 

Cardiganen er lige nu nedsat fra 549 til kun 447 kroner.  Leveringstiden er 1-3 dage, og fragten koster 39 kroner. 

 

'