•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Cardigan - BONDED CARDIGAN

(ID0631)

699,00 kr. 487,00 kr.

Detaljer om produktet

 

Har man først én gang ejet en hættetrøje, kan det være svært at leve uden. Er du ligesom os hos Liga Sport med i klubben for dem, der elsker hættetrøjer, bør du kigge med hér. Vi har nemlig fundet frem til den perfekte version af hættetrøjecardiganen i denne model fra ID Design.

 

 

Denne cardigan er et must have for dig, som elsker når komfort og stil går op i en højere enhed. Bonded cardigan er ID Designs geniale take på den klassiske hættetrøje, som vi alle kender og elsker.

 

 

Cardiganen har alle de features, som vi vil have i en hættetrøjecardigan; den har en stor, blød hætte, en rummelig lomme i hver side samt bindebåndene i halsen, som du kan snøre på eksta kølige dage. Forneden på ærmer og overdel har den den ribkant, der sørger for at kulde og vind ikke kryber ind. På brystet har cardiganen gennemgående lynlås, sådan at du hurtigt kan regulere din temperatur ved at åbne og lukke.

 

 

Cardiganen er syet designet i blød bomuld. Inderst har den et lag af fleece, som holder dig lun. Dette inderste lag er lavet af 100% polyester.

 

Bonded cardigan fra ID fås i fire forskellige farver fra grå over nuancer af blå og til klassisk sort, således at du kan vælge den model, der passer allerbedst til resten af din garderobe. Til de sporty kan vi anbefale varianten i i blå. Denne energiske farve har som kontrast hvid inderside samt hvid lynlås og bindebånd.

 

For dig, som er på udkig efter noget helt særligt, kan vi anbefale den dybblå variant med rubinrød lynlås, bindebånd og inderside. Et modigt og edgy valg!

 

Er du til det klassiske og tidløse, bør du til gengæld tage et kig på vores to modeller i henholdsvis gråmeleret og sort. Her vil du ikke gå galt i byen, og du er med disse to modeller sikker på, at din nye cardigan vil gå til resten af din fritidsgarderobe, uanset hvilke farver den ellers indeholder.

 

 

Modellen er til både kvinder og mænd og fåes i størrelserne small og helt op til 3XL. Cardiganen er lige nu nedsat fra 699 til 487 kroner.

 

'