•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Hoodie - Køb Hætte sweatshirt ID0639

(ID0639)

349,00 kr. 277,00 kr.

Detaljer om produktet

Hætte sweatshirts

Denne unisex hoodie eller hætte sweatshirt fra ID Identity model nr. ID0639 er intet mindre end et must have i garderoben. Med sin sip-lynlås er den et stykke tøj, som er anvendeligt på mange forskellige måder. Den kan bruges som en åben cardigan over en t-shirt eller top, på samme måde som at  den kan anvendes som en sweatshirt i sig selv.

 

 

Hoodie

Full core unisex hoodie fra ID Identity er syet i lækker blød sweat (60% bomuld, 40% polyester) og har på indersiden en blød, børstet struktur. En ribkant ved både ærme og bund sikrer, at kulden ikke sniger sig ind, og med snøren i hætten kan du binde kraven sammen om din hals på ekstra kolde dage. Core full zip hoodie er klassisk i sit design, men har i kraft af sin særlige kravetype sit eget twist.

 

 

Find din favorit imellem seks lækre varianter. Er du til det klassiske look, vil den sorte model nok falde i din smag. Den hvide version er smart og anderledes - og så ser den fantastisk ud sammen med en god tan. Grå melange-modellen er afslappet og blød i sin mellem-lyse farve. Den røde version er klassisk på sin egen måde, og står samtidig frem i mængden. Er du til noget ud over det sædvanlige, bør du tage et kig på den blå variant.

 

 

Sweatshirts i mange størrelser

Også når det kommer til størrelser er vi glade for at kunne tilbyde dig en hel række af muligheder. Vi tilbyder nemlig denne model i hele ni størrelser, hvilket betyder, at du vil kunne finde en model, der passer til dig, uanset om du er lille eller stor, og uanset om du foretrækker noget løstsiddende eller et mere stramt look.

 

Hoodien kan bruges af både kvinder og mænd, og den er lige nu på udsalg til kun 277 kroner.

 

'