•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Billige fodboldstøvler - Copa United rød

(49)

649,00 kr. 297,00 kr.

Detaljer om produktet

Billige fodboldstøvler fra det thailandske brand Grand Sport

 

Grand Sport fodboldstøvle model Copa United 33-041, som fås i en rød og en sort model, så du kan vælge hvad der passer bedst til dig.

 

Denne fodboldstøvle fra det thailandske brand Grand Sport er en kampstøvle i læder. Den kan bruges af både mænd, kvinder og børn. Støvlen har en god pasform, hvor læderet tilpasser sig efter din fod. Derfor er denne støvle velegenet til dig, der gerne vil have en komfortable fodboldstøvle.

 

Fodboldstøvlen er produceret i læder, der er blødt, elastisk og tilpasser sig efter din fod. Derfor vil du både opleve en god pasform og en solid komfort, når du spiller med Copa United. Støvlen er primært egnet til kampe, da støvlen er let og læderet med tilden vil blive slidt. Derfor passer du bedre på fodboldstøvlen, hvis den kun anvendes til kamp eller husker at pleje din fodboldstøvle med jævne mellemrum med læderfedt for at vedligeholde læderet.

 

Støvlen fås i 2 forskellige modeller en rød model eller en sort, så den passer til alle spillersæt. Knopperne sidder enkeltvis som runde dutter. Det giver en god skridsikkerhed, så du står godt fast, når du spiller i regnvejr eller på våde baner. 

Produktet er unixex og kan derfor anvendes af alle, der ønsker en fodboldstøvle i topkvalitet. Den bløde læder er med til at sørge for, at støvlen former sig efter din fod, og derved vil du undgå vabler og andre skavanker, som kan følge med i forbindelse med brug af fodboldstøvler.

I toppen af snørrebåndet sidder en flap, der er med til at give et bedre træf på fodbolden, når den rammes. Dertil er flappen med til at give et retoinspiret look, som er Copa Uniteds helt store ønske. Et look, der i dag er meget populært. Derfor er denne fodboldstøvle også et moderne valg.  

 

 Fås i størrelserne fra størrelserne fra 38 til størrelse 45.   

 

De er små i størrelsen, så bestil 1 nr. større end du bruger normalt.

'