•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Billige fodboldstøvler - Copa Inter 2 sort

(52)

649,00 kr. 297,00 kr.

Detaljer om produktet

Fodboldstøvler

Billige fodboldstøvler fra Grand Sport.

 

Grand Sport fodboldstøvler model Copa Inter 33-032

 

Denne fodboldstøvle fra det thailandske brand Grand Sport er en kampstøvle i læder. Den kan bruges af både mænd, kvinder og børn. Støvlen har en god pasform, hvor læderet tilpasser sig efter din fod. Derfor er denne støvle velegenet til dig, der gerne vil have en komfortable fodboldstøvle.

 

Fodboldstøvlen er produceret i læder, der er blødt, elastisk og tilpasser sig efter din fod. Derfor vil du både opleve en god pasform og en solid komfort, når du spiller med Copa Inter. Støvlen er primært egnet til kampe, da støvlen er let og læderet med tilden vil blive slidt. Derfor passer du bedre på fodboldstøvlen, hvis den kun anvendes til kamp eller husker at pleje din fodboldstøvle med jævne mellemrum med læderfedt for at vedligeholde læderet.

 

Støvlen fås i 2 forskellige varianter en hvid fodboldstøvle eller en sort fodboldstøvle, så den passer til alle spillersæt. Knopperne sidder enkeltvis som runde dutter. Det giver en god skridsikkerhed, så du står godt fast, når du spiller i regnvejr eller på våde baner.

 

Produktet er unixex og kan derfor anvendes af alle, der ønsker en fodboldstøvle i topkvalitet. Den bløde læder er med til at sørge for, at støvlen former sig efter din fod, og derved vil du undgå vabler og andre skavanker, som kan følge med i forbindelse med brug af fodboldstøvler.

 

I toppen af snørrebåndet sidder en flap, der er med til at give et bedre træf på fodbolden, når den rammes. Dertil er flappen med til at give et retoinspiret look, som er Copa Uniteds helt store ønske. Et look, der i dag er meget populært. Derfor er denne fodboldstøvle også et moderne valg og disse fodboldstøvler fås i størrelserne fra størrelse 38 til størrelse 45. 

 

De er små i størrelsen, så bestil 1 nr. større end du normalt bruger, så vil støvlen passe dig.

 

Bilige fodboldstøvler

Så ønsker du at prøve fodboldstøvler, som andre ikke har, så prøv fodboldstævler fra Grand Sport og fodboldstøvler fra Grand Sport er billige fodboldstøvler i forhold til man

mange andre brands her i Danmark, så du har råd til at skifte dem ud eller købe 2 par, så du har et par til træning og et par til kamp.

 

Vi har egen import fra Grand Sport, der er eller har været sponsor for flere asiatiske lande.

 

Kvaliteten for Grand Sport`s billige fodboldstøvler er fuldt ud på højde med de kendte mærker. 

 

Se hele vores udvalg af billige fodboldstøvler

 

 

'