•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Løbetøj tilbud dame 1

(57)

848,00 kr. 749,00 kr.

Detaljer om produktet

Her et tilbud på løbetøj fra Liga Sport.

 

Her et godt tilbud til dig

 

Løbetøj tilbud dame nr. 1 består af et par lange løbetights fra det danske brand Geyser og en smart letvægts løbejakke ligeledes fra Geyser.

 

Løbebukserne er unisex lange løbetights som er lavet i elastisk svedtransporterende mikrofibermateriale og de er fremstillet i 68% polymid/32% elastan med smart flatlock stikning i siderne med refleksdetalje for optimal synlighed.

 

Endvidere er der en lille lynlåslomme i løbebukserne, så du kan opbevare bøgle eller lignende og du har endvidere lynlåsåbning i bene.

 

Løbebukserne har en tætsiddende pasform i meget strækbart materie og da denne løbetighs har en let børstet inderside, så vil du føle disse tighs bløde og behagelig at have på.

 

Løbetightsen er sort og du kan få den i størrelserne fra xs til 3 xl.

 

I dette løbetilbud får du endvidere den nye løbejakke dame og det er en letvægts løbejakke og det er en velsiddende, ultra letvægt, vind og vandafvisende løbejakke med en smart og høj regularbar krave. Løbejakken har endvidere elstisk bånd i bunden af jakke og ærmer og der er ventilationsmateriale under ærmer og sider og en ventilationsåbinde på ryg og 2 praktiske skjulte lommer på front og løbejakken er selvfølgelig forsynes med reflekser på front, bag og ærmer, så du bliver set i mørket.

 

Du kan få denne løbejakke dame i 2 forskellige farver som er kongeblå og sort og den fås i størrelserne fra small til 3 xl og løbejakken er lavet i 100% polyester. 

'