•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Tilbud på løbetøj - løbetights + langærmet løbetrøje

(58)

1.147,00 kr. 1.049,00 kr.

Detaljer om produktet

Tilbud løbetøj.

 

Her kan du købe et løbesæt bestående af et par lange løbetights samt en langærmet løbetrøje og begge produkter er fra det danske brand Geyser og Geyser hører ind under ID Identity, som har hovedsæde i Holstebro.

 

De lange løbebuks eller rettere løbetights er unisex løbetights og de vil gøre din løbetur komfortabel. Løbetightsene er sorte og derfor matcher de dit øvrige løbetøj som løbe t-shirts, løbetrøje, løbevest,løbejakke og dine løbesko.

 

Disse løbetights er elastik og produceret i et svedtransporterende microfibermateriale, så dine løbetights suger sved til sig og det betyder for dig, at din krop vil være tør for sved og det giver dig en mere behagelig løbetur. I siden finder du en refleksdetalje, der gør dig synlig for andre når det er mørkt. Derfor skal du ikke bekrymre dig om reflekser, når du løber i løbetights fra Geyser.

 

Disse løbetights har en lille lynlåslomme, hvor du kan have din mobil , pung og nøgler. Det er meget gavligt hvis du vil høre musik på din løbetur. Ligeledes er disse løbetights meget elastisk, som giver dig en god bevælgelighed på løbeturen. Materialet på indersiden på disse løbetigths er let børstet og det giver dig en ekstra komfort. Disse løbebuks er lavet af 68% nylon og 32% bomuld.

 

Se her og læs mere om de lange løbetights

 

Hvis du så samtidig vælger denne lækre langærmet løbetrøje fra Geyser, så er du godt kørende med dit løbetur med dette løbesæt.

 

Denne løbetrøje er en varm langærmet løbetrøje, som er perfekt til de kolde aftener til din træning om du så er fodboldspiller eller om du er løber eller dyrker en anden idrætsgren eller du bare ønsker en lækker langærmet  trøje, som du ønsker at bruge i din fritid eller på jobbet.

  

Se her den lækre langærmet løbetrøje fra Geyser

 

Køb det samlet som et løbesæt her og få et tilbud på løbetøj og spar penge på dit løbetøj.

 

 

 

 

 

 

'