•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.

T-shirt - Køb Game t-shirts ID0500

(ID0500)

Lækker t-shirt i 100 % bomuld.

73,06 kr. 54,95 kr.

Detaljer om produktet

Game t-shirt

Denne model ID0500 er en game t-shirt ID0500 fra det danske brand ID Identity og det  er en klassisk t-shirt med rund hals, 4 lags halsrib og nakke- og skulderbånd og det er en t-shirt som er til damer, herrer og til børn og game t-shirts er et must til din garderobe, hvis du kan lide at dyrke den enkle, luksuriøse stil.

 

T-shirt

Denne t-shirt er fremstillet i 100% bomuld, som vil smyge sig om din krop og få dig til at føle dig som en drøm og den holder faconen vask efter vask og du vælge game t-shirts i hele 13 forskellige farver, så du finder garanteret også den farve, som passer bedst til dig.

 

Game t-shirts i model ID0500 fåes i 6 forskellige størrelser, så du er sikker på at kunne få lige præcis den model, som passer til din kropstype. Ønsker om pasform kan være meget invividuelle. Er du til det sporty, afslappende look, kan vi anbefale at vælge en størrelse, som giver dig en loose  fit-pasform. Modsat kan du også gå den anden retning og vælge en størrelsesvariant, som sidder tæt på kroppen. Det vil give dig et stramt og elegant look.

 Uanset om du vælger det stramme eller det mere afslappende look, så er en game t-shirt god under en cardigan eller sweater. Dette fungerer godt særligt i de køligere og kolde måneder, hvor der kan være behove for mere en et lag.

Game t-shirts kan bruges til alle slags anledninger, da de kan bruges i forbindelse  med sport - og fritidsaktiviter eller de kan også være en del af profilbeklædningen for  klubber, skoler og virksomheder. 

 Se størrelsesguide for ID Identity

Se Game t-shirt i børne størrelser

 

 

 

'