•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.

T-shirt - Pro Wear t-shirts ID0372

(ID0372)

125,94 kr. 99,00 kr.

Detaljer om produktet

T-shirt

Her en lækker t-shirts i model ID0372, som er fra det danske brand ID Identity, som de kalder for PRO Wear Care t-shirt og det er en EU-Blomst certificeret, slidstærk t-shirt med perfekt udskåret v-hals med smal hals og ærmegab samt ekstra forstærkning af nakke og skuldersøm.

 

Herre t-shirt

Det er en Pro Wear herre t-shirt i Casual design og flot fitted uden at gå på kompromis med bevægeligheden. T-shirten er fremstillet af BCI bomuld og recycled polyester og har gennemgået en forkrympningsproces ved meget høje temperaturer, både før og efter indfarvningen for ekstra stabilitet og lang levetid.

 

Denne lækker t-shirt er fremstillet i  60% bomuld/40%polyester og du kan finde din favorit mellem de 5 forskellige varianter i farverne, som er hvid, silver grey, lys blå, navy og sor, så valget er dit omkring hvilken farve, som passer bedst til dig , og den fås i hele 10 forskellige størrelser fra str. xs til 6xl, hvilket betyder at du vil kunne finde en model som passer til dig, uanset om du er lille er eller stor, og uanset om du fortrækker noget løstsiddende eller et mere stramt look. 

 

 

Hvorfor PRO wear t-shirts?

Hårdt arbejde kræver tøj, der er designet til bevælgelse og slid. Pro wear er løsningen til medarbejdere, der bruger deres krop aktivt i arbejdet, og som har behov for tøj, der bare holder dag ud og dag ind. PRO wear fås i mange størrelser og varianter, og fælles for samtlige produkter er, at de er designet til bevægelse, så de er behagelig at have på uanset arbejdsstilling. Tøjet er ligeledes forkrymet, så du altid kan stole på pasformetn.

 

Tøjet tåler daglig vask ved temperaturer op til 80 grader for hvidt tøj, mens kulørt tøj kan vasket ved 60 grader.

 

Du kan få PRO wear beklædning fra ID Identity som t-shirts, polo t-shirts, cardigan og sweatshirts.  

'