•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Træningstøj - Mosca træningstøj

(16)

3.790,00 kr. 2.990,00 kr.

Detaljer om produktet

Søger du træiningstøj, så har Liga Sport et stort udvalg fra det italienske brand Max Sport, hvor du kan få kvalitets træningstøj til en billig pris.

 

Denne model af træningstøj fra Max Sport hedder  Mosca

 

Denne træningsdragt  er beregnet til sportsudøvere, samt personer der ønsker et komfortabelt outfit om søndagen. Denne træningsdragt fås i mange forskellige farver og kan også sælges som pakkeløsninger.

 

Denne træningdragt kan både bruges af den enkelte og af et helt hold. Hvis den bruges af alle på holdet, vil det signalere, at holdet er en samlet enhed. Det udstråler sammenhold og professionalisme. Men dragten kan også sagtes bruges af den enkelte spiller, der ønsker et komfortabelt outfit at varme op i.

 

Denne træingsdragt  henvender sig både til mænd og kvinder og kan erhverves i mange forskellige farver. Derfor kan du vælge den farve, der harmonerer bedst med dig og dit spilletøj. Det kan også være, at du blot ønsker en komfortabelt træningsdragt til en søndag på sofaen. Her er træningsdraget fra Max Sport også et sikkert valg.

 

Mosca, som træningsdragten hedder, er produceret i microfibermateriale, der giver det en lethed, som du vil finde behagelig, når du har det på. Her er kroppen fri og mobil, og derfor er træningsdragten også oplagt at bruge til opvarmning til både fodbold, håndbold, badminton og andre sportsgrene.

 

Træningsdragten er ensfarvet, og det giver et godt dynamisk udtryk, der både udstråler et stilbevidst valg og professionalisme. Derfor kan træningsdragten være med til at styrke ens mentalitet inden en sportspræstation. Ligeledes sørger træningsdragten for, at kroppen får varme under opvarmning. En funktion, der er med til at forbedre din præstation, når det gælder.

 

Så skal din skole, klub, firma have nyt træningstøj, så har Liga Sport mange forskellige modeller af træningstøj i et hav af forskellige farver.

Gå tilbage til de øvrige modeller af træningstøj

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    

   


 

Mosca træningsdragt fra Max Sport. Sælges som holdsæt 10 - 14 - 24 - 100 stk.

Microfiber træningsdragt i gens kvaliltet til super skrap pris.
Max Sport er sportstøj i kendt kvaliltet til yderst konkurrence dygtig priser. 100% PolyCotton.

Du bliver kontaktet vedr. hvilke størrelser der ønskes, så snart ordren er modtaget.

Leveringstid er normalt mellem 7-10 hverdage.

Størrelser: YS, XXXS, XXS, XS, S, M, L, XL, XXLDenne

 

 

'