•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Løbetøj- langærmet hættetrøje herre G21064

(G21064)

Herre langærmet hættetrøje fra det danske brand Geyser

399,00 kr. 349,00 kr.

Detaljer om produktet

Urban Hoodie - langærmet løbetrøje med hætte eller for andre en langærmet sportstrøje med hætte.

 

Dette produkt er en langærmet hættetrøje - løbetrøje med hætte  med en svedtransporterende funktion. Derfor er Urban Hoodie brugbar til alle former for sport, hvor en hættetrøje kan være anvendelig. Det kan både være til løbeture en forårsdag eller til fodboldtræningen.

 

Produktet findes både i herre- og damemodel i størrelserne fra s til 2xl. Ligeledes kan du vælge om din hoodie skal være mørkeblå, grå eller sort. Derfor er produktet også velegnet til alle. Farverne er relativt neutrale, og derfor kan Urban Hoodie også bruges til alle former for påklædning, ligeledes den kan anvendes til hverdagsbrug.

Foran sidder en stor kængurulomme, og den kan snøre hætten til med klassiske snørelukninger. Det er med til at give et traditionelt hoodieudseende. Dette produkt skiller sig dog særligt ud ved at være svedtransporterende. Det giver dig en god komfort, når du sveder, da din hoodie vil tage sig af sveden og derved holde din krop tør for sved. Det er både behageligt og med til at optimere dine præstationer.

 

Den langærmet løbetrøje er lavet i 100% polyester, der er med til at give et let produkt, der er komfortbaelt at have på. Med en vægt på 230 gram vejer hoodieen ikke meget og du du vil føle dig let og elegant med en på. Derfor er denne hoodie meget velegnet til sport, hvor det er for koldt med en t-shirt, men for varmt for en jakke. Her er hoodieen et spuer alternativ til en træningstrøje eller en windbreaker. Den giver et moderne look og en friskhed i udstrålingen.  

 

 

 

 

 

'