•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Rygsæk- Backpack ID1810

(ID1810)

249,00 kr. 179,00 kr.

Detaljer om produktet

ID1810 Backpack fra ID Identity

 

En god rygsæk er essentiel for dig, der er meget på farten. Rygsækken er den mest praktiske type bæreredskab, da den gør dig i stand til at medbringe meget, uden at du får hold i nakken eller ømme skuldre. Samtidig gør den, at du har begge hænder fri til hvad end du skal bruge dem til. Vi har hos Liga Sport været på udkig efter en rygsæk, som lever op til det den skal kunne rent praktisk som et redskab, og som samtidig har et flot design, en lang holdbarhed og ikke mindst en god pris.

 

 

Vi har fundet frem til denne backpack fra ID Identity. De er med sit tidløse design, sin fordeling af rum og lommer, samt sin lave pris efter vores mening et bud på den perfekte rygsæk.

 

 

Backpacken fra ID Identity har et stort hovedrum. Indvendigt er der en ekstra lomme til særlig vigtige ting. Udenpå finder du to sidelommer samt et frontrum. Frontrummet har flere indvendige lommer, og én af de sidelommer er udstyret med en smart SBS-lynlås.

 

 

Tasken er syet i det kraftige og meget slidstærke materiale 600D x 600D polyester. Bunden er lavet i 1680D polyester. Tasken har desuden en bærehank, så du kan bære den i hånden.

 

 

Backpacken fra ID IDentity fåes i hele fem flotte nuancer. For dig, der er til det klassiske og tidløse kan vi anbefale modellen i sort. Denne variant passer til alt og vil uanset hvordan din stil ellers er få dig til at se tjekket og smart ud. Du kan også tage et kig på den grå model, som har samme klassiske stil.

 

Er du den sporty type, kan vi anbefale den limegrønne model. Med denne energiske variant vil du med sikkerhed skabe positiv opmærksomhed omkring dig.

 

Den røde, varme variant samt den himmelbllå model er begge til de mere modige typer, som er klar på en anderledes og opsigtsvækkende rygsæk.

 

'