•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Yes t-shirt - dame t-shirts ID2032

(ID2032)

99,00 kr. 59,00 kr.

Detaljer om produktet

Yes Active T-shirt fra ID.

 

Denne sports t-thirts fås både til børn, mænd og kvinder og egner sig godt til motionisten, hvad end der tale om løb, fodbold, tennis eller en helt fjerde sportsgren. Denne yes T-shirt er svedtransporterende, så den forbliver behagelig at have på, når du sveder.

 

Yes  t-shirt er lavet af 100% polyester, der giver et let produkt på 130 gram. Derfor vi du føle dig let og elegant, når du trækker t-shirten over hovedet. Det begyder også, at den er velegnet til alle former for sport.

 

Denne yes t-shirt har en svedabsorberende funktion, der gør den behagelig at have på, selv når du sveder. Funktionen gør, at kroppen forbliver tør, mens t-shirten absorberer sveden. Derfor kan produktet også med fordel bruges i forbindelse med sportsgrene, der giver sved på panden.

 

Når du sveder , og t-shirten absorberer dit sved, er t-shirten ligeledes hurtigtørrende, så den ikke forbliver våd af sved. Derfor er t-shirten med til at slippe af med dit sved, og det giver en god komfort og optimerer dine præstationer, når du dyrker sport.

 

Produktet fås i fem flotte farver, hvor du frit kan vælge den, der passer bedst til dig og resten af dit outfit. Yermere findes der både en børne- herre- og damemodel og der er størrelser fra 4-6 til 3xl. Derfor er Yes t-shirt for alle, der ønsker ordentligt tøj, når der dyrkes sport. 

 

'