•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Sweatshirt - Køb PRO wear klassisk sweatshirt ID0360

(ID0360)

249,00 kr. 199,00 kr.

Detaljer om produktet

Sweatshirt

 

Her en lækker Pro wear klassisk sweatshirt model nr.  ID0360 fra det danske brand ID Identity og her får du en ekstra slidstærk sweatshirt og en klassisk model med rund hals og med dobbeltstikninger og rib ved hals, ærme og bund. Den har ligeledes en blød, børstet inderside. Sweatshirten har gennemgået en forkrympningsproces ved meget høje temperaturer, både før og efter indfarvningen, for ekstra stabilitet og lang levetid.

 

Denne sweatshirts fås i hele  7 forskellige farver, som er hvid, silver grey, koks grå,  rød, kongeblå, navy og sort og du kan få denne sweatshirts i størrelserne fra xs til 6xl.

 

Hvad er PRO wear?

Hårdt arbejde kræver tøj, der er designet til bevælgelse og slid. Pro wear er løsningen til medarbejdere, der bruger deres krop aktivt i arbejdet, og som har behov for tøj, der bare holder dag ud og dag ind. PRO wear fås i mange størrelser og varianter, og fælles for samtlige produkter er, at de er designet til bevægelse, så de er behagelig at have på uanset arbejdsstilling. Tøjet er ligeledes forkrymet, så du altid kan stole på pasformetn.

 

Tøjet tåler daglig vask ved temperaturer op til 80 grader for hvidt tøj, mens kulørt tøj kan vasket ved 60 grader.

 

Du kan få PRO wear beklædning fra ID Identity som t-shirts, polo t-shirts, cardigan og sweatshirts.  

'