•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Jakke - Køb VINTER SOFT SHELL-JAKKE ID0898

(ID0898)

999,00 kr. 729,00 kr.

Detaljer om produktet

Denne soft shell jakke fra ID er svær ikke at blive afhængig af. Jakken, en oplagt nyklassiker til dit klædeskab, er syet i en lækker og yderst praktisk soft shell-kvalitet. Den har ialt tre lag, som tilsammen gør, at jakken, samtidig med at den holder dig varm, kan modstå både vand og vind. Yderst har den et strækbart lag af vævet tekstil. Inderst er der et lag af lækker vatteret for, som holder dig lun på selv de allermest kolde dage. Lynlåsen i midten er vandtæt. Kort sagt, dette stykke overtøj er praktisk og komfortabel på alle leder og kanter!

 

 

Jakken er desuden lavet i en smart og tidløst design. Den er designet i en lækker unisex-model, der klæder kvinder ligesåvel som mænd. Den har en let figursyning, og fåes i ialt seks forskellige flotte farver. Her kan du vælge imellem en frisk lime-grøn, edgy tomat, diskret himmelgrå, ren lyseblå, tordenblå og den klassiske sorte model. I hver side af jakken samt på dens venstre ærme finder du lommer - også med vandtæt lynlås - som en praktisk og super smart detalje.  Lommerne er gode til opbevaring af mobil, pung, nøgler og lignenden, og med den vandtætte lynlås er du sikker på, at ingen af dine egendele udsættes for vandskade.

 

 

Soft shell-jakken har også en aftagelig hætte, så hér kan du variere efter behov, fra dag til dag.

 

 

Modellen findes i mange størrelser, således at du er sikker på at finde dén, der passer lige netop dig. Prisen ligger lige nu på blot 727 kroner (729 for herrestørrelser). Køber du flere jakker, er der mængderabat; således kan du for eksempel få 100 jakker for 508,90 kroner stykket, 5 styks for 654,30 kroner stykket eller to styk for 690,65 kroner per styk.

'