•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Frakk herre - PARKA JAKKE herre 789 kr.

(ID0750)

999,00 kr. 789,00 kr.

Detaljer om produktet

Parka Jakke

Parka jakken til herrer er blandt vores absolutte favoritter. Jakken er et godt bud på en klassisk vinter- og overgangsjakke med et sporty twist.

 

 

Jakke fåes i sort. Er du til det klassiske look, vil den førstnævnte sorte model helt sikkert være et hit. Ønsker du et tidløst udtryk, men med et sporty twist, vil den mørkeblå model sikkert falde i din smag. For begge modeller gælder det, at du hér vil have et anvendeligt stykke overtøj, som passer til mange forskellige typer bukser og sko, og som vil være både praktisk og klædelig ved mange forskellige anledninger.

 

 

Jakken praktisk, da den indvendigt har et lag af vatteret quilt, som holder dig varm og komfortabel. Indvendigt finder du også to inderlommer med lynlås.

 

Den har en hætte, som kan tages af og på efter behov, og har desuden to brystlommer med vandafvisende lynlås. I siden har den to gode stiklommer at lune hænderne i i de kolde måneder. Ærmerne har desuden en ribkant forneden som sikrer, at der ikke kommer kulde ind til dine håndled

 

Jakken er lavet af en blanding af polyester og bomuld (65% polyester, 35% bomuld). Dens for er syet i 100% polyester.

 

 

For at være sikre på, at du kan få denne jakke i den helt perfekte pasform, har vi sørget for at du kan vælge imellem hele otte forskellige størrelsesvarianter, som går fra XS til 4XL. Således kan du i dit valg af størrelse også tage højde for, hvordan du foretrækker at bruge dine frakker - om der skal være plads til en tyk trøje under eller ej.

 

 

Jakken er lige nu nedsat fra 999 kroner til 789 kroner. Du får gratis fragt (dette tilbud gælder ved køb for over 499 kroner) og leveringstiden er 1-3 dage.

 

https://www.ligasport.dk/shop/47-fashion-maend--/83-bestil-parka-jakke-mand-2-farver-profilbeklaedning-fra-id-til-kun-789-kr/

 

'