•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Polo shirt - PRO wear polo shirts ID0324

(ID0324)

269,00 kr. 165,00 kr.

Detaljer om produktet

Pro wear poloshirt uden lomme.

Denne polo har et klassisk stilrent udseende, hvorfor den passer godt til både festlige lejligheder, til hverdagen og i forbindelse med sport. En polo, der er skabt til en moderne mand.

Polo shirten har ingen brystlomme, som er med til at give den et mere stilrent lock. Den fås i 7 forskellige farver og i størrelserne fra s til 6xl. Derfor kan mænd i alle størrelser få gavn af poloen, og du kan frit vælge den farve, du bedst kan lide. Det giver dig også mulighed for at vælge poloen i en farve som passer godt til resten af din garderobe.

Produktet har gennemgået en forkrympningsproces ved meget høje meget høje temperaturer både før og efter indfarvningen. Det giver dig et produkt, der giver ekstra stabilitet og en lang levetid. Derfor skal du heller ikke være bange for at bruge din polo i alle henseender i frygt for, at den falmer eller bliver grim.

Pro wear poloshirt uden lomme et alsidigt produkt, der kan bruges både til sport og i hverdagen. Den har et sporty look på en frisk måde, og den kan bruges i forbindelse med langt de fleste stilarter. Produktet er lavet af 50% bomuld og 50% polyester for at give den rette komfort og alsidighed. Det giver poloen en vægt på 210 gram, hvorfor den vil føles let og elegang at have på. Uanset om den bruges til hverdag, fest eller sport.

Størrelses guide kan ses ved at downloade datablad på ikonet ovenover.

Profilbeklædning fra ID når det er bedst.

 

'