•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.

T-shirt - køb langærmet t-shirts ID0509

(ID0509)

229,00 kr. 127,00 kr.

Detaljer om produktet

Denne t-shirt fra ID Design er en ægte wardrobe stable. Med sin lækre bløde bomuld smyger den sig om din krop og vil få dig til at føle dig pakket ind ren luksus.

 

Du kan få t-shirten i seks forskellige størrelser fra small og helt op til tre gange ekstra large, så du er sikker på at finde den model, der passer til din kropsform og din stil. Er du til det causal sporty look med løs pasform, kan du vælge t-shirten et nummer større end du ellers bruger. Er du mere til det stramme, chicke udtryk, kan du vælge en størrelse, som sidder nært til kroppen. På den måde får du en tjekket og stram silhouet.

 

Vælger du sidstnævnte måde at bruge vores langærmede interlock t-shirt på, er den perfekt som underdel til en let jakke eller cardigan. Hér kan du gå efter en komplimentærfarver og på den måde opnå en flot kontrasteffekt, eller du kan gå efter det mere underspillede nuance i nuance-udtryk. Er du til det klassiske, underspillede look, er hvid i kombination med sort eksempelvis en stilsikker vinder.

 

Du kan som sagt også gå efter tone i tone-looket, hvor du kombinerer en farve med en overdel inden for samme skala, men i en lidt anden nuance. Dette giver et raffineret og dybt udtryk. Hér kunne man eksempelvis kombinere den røde model med en jakke eller cardigan i bordeaux.

 

Du kan naturligvis også bruge interlock t-shirten alene. Særligt i sommerperioden samt i overgangsperioderne fungerer den med sit tynde stof og sine lange ærmer som en god let overdel, der eventuelt kan puttes ind i bukserne for et strammere look.

 

T-shirten fra ID koster lige nu 127 kroner, og køber du flere, fåes den med mængderabat held ned til 88,90 kroner stykket.

'