Privatlivspolitik
  • 1-3 dages levering
  • Fragt 39 kr.
  • Gratis fragt ved køb over 499 kr.
VISA Electron MasterCard VISA JCB Diners ViaBill MobilePay ANYDAY Split

Om os

Her på www.ligasport.dk finder du alt det, du skal bruge inden for sportstøj, fritidstøj og profilbeklædning og atletikudstyr. Vi tilbyder sportstøj og -udstyr til næsten alle former for sport, og så er de produkter, du finder her på siden, nøje udvalgt med henblik på kvalitet og funktionsdygtighed.

 

Du finder således både løbesko, fodboldstøvler, pigsko og et bredt udvalg af sportstøj til næsten alle typer af sportsgrene: både de individuelle og dem for hold.  

 

Vi bestræber os på at være fleksible og imødekommende overfor vores kunder. Har du derfor et særligt ønske til tryk på en t-shirt eller lignende, kan vi også klare dette via vores samarbejdspartnere.

 

Her på webshoppen finder du således et stort og bredt udvalg af sportstøj og sportstilbehør - alt sammen udvalgt med særligt henblik på kvalitet, pris og funktion.

 

Hos Liga Sport finder du produkter fra mange forskellige populære og kvalitetsdygtige mærker som ID Identity, Max Sport og Saucony, Polonik, men du finder også sportstøj i verdensklasse kvalitet fra mærker, som er mere ukendte i Danmark såsom det thailandske mærke Grand Sport.

 

Tag et kig rundt på siden, hvor du finder alt fra fodboldstøvler, pigsko til sweatpants og jakker plus Bamse Betjent produkter fra vores samarbejdspartner Børnenes Trafikskole plus det sidste nye er, at Liga Sport er blevet Forever Business Owner, så du kan købe alle de gode produkter fra Forever Living på vores webshop.   

 

Liga Sport holder til i Ringkøbing, men sender varer afsted i hele Danmark. Bliver det sendt herfra sender vi med Post Nord, men det kan også blive sendt direkte fra en leverandør med GLS eller andet.

 

Hvis du ringer til Liga Sport, så bliver telefonen taget og der bliver sagt "Det  er Torben" Bliver mobilen ikke taget, så send en sms til 50217001 og Torben vil snarest svare dig eller kontakte dig.  

 

Læs her om Liga Sport fra Ugeavisen Ringkøbing fra 2019 

 

Læs her fra Dagbladet Ringkøbing - Skjern om Liga Sport  fra 2017