•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.
0

Padel Tennis

(10 produkter)

Padel tennis er i stor vækst pt. her i Danmark og der kommer løbende nye anlæg over det meste af Danmark og her i efterårsferien 2021 har vi nu rundet 500 baner her i DK.

Læs artikel fra Dansk Padel Forbund 

Så rundede vi 500 baner i Danmark (danskpadelforbund.dk) og læs mere om Padel her i Danmark,, hvor du kan se hvor der er klubber og centre mm.

 

Hvad er padel tænker du så måske?

Padel er en blanding af tennis og squash, hvor 80 % er måske taget fra tennis og de sidste 20% taget fra squash. 

Spillet har selvfølgelig eget regelsæt, udstyr og bane.

En padeltennis bane måler 10 x 20 meter og banen er omgivet af høje glasvægge, der bliver brugt aktivt i selve spillet. og selve banen delt op på midten af banen..

Liga Sport er nu også kommet med på vognen med udstyr til Padel tennis gennem en samarbejdspartner.

Sortér efter:

Padel tennis er en forholdsvis ny idrætsgren som blev opfundet tilbage i 1969 af en fra Mexico og tidligere var padel tennis mest udbredt i latinamerika og Spanien, men nu er padel i stor vækst i hele europa og nu er spillet for alvor også kommet til Danmark, hvor der nu kommer mange nye anlæg til padel tennis over hele Danmark, så derfor er Liga Sport nu også gået ind i produkter og udstyr til padel tennis.

Gennem en samarbejdspartner kan vi nu tilbyde produkter fra Dunlup med padelbat padelbolde,og  padeltasker og vi har gode indendørs sko fra det svenske brand Salming.