•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Løbetøj - køb langærmet løbetrøje herre

(G21050)

399,00 kr. 267,00 kr.

Detaljer om produktet

Varm langærmet løbetrøje der er perfekt til de kolde aftener, træning og løb udenfor. Geyser Warm Trainer er en lækker langærmet løbetrøje, der fås i turkis, grå og sort til både kvinder og mænd. Det er en klasisk trainer i den forstand, at den har en halv lynlås fra halsen og ned til brystet og hul til begge tommelfingre i enden af hvert ærme. Modellen er i et "fitted" design til både mænd og kvinder, og det gør at den passer perfekt til de store konturer omkring hofte og talje.

 

Denne løbetrøje er produceret i 90% polyester og 10% spandex, noget som også vidner om trøjens komfort og bløde design. Materialerne er svedtransporterende og lukker ikke fugt og varme inde under høj aktivitet. Løbetrøjen kan bruges til almindelig træning i fitnesscenter og til løb, gang eller skiløb. Den store bevægelighed, når man har trøjen på, gør det nemmere at føle sig godt tilpas under et træningspas.

 

En løbetrøje som er det perfekte match til dig, der også kan lide at gå i sports- eller activewear til daglig. En fed Geyser løbetrøje som denne i en frisk turkis farve er et godt alternativ til daglig for at give outtitted mere porty præg.

 

Brug alternativt løbetrøjen som et base-layer, der er første trin til en varm krop på løbeturen om vinteren. Her kan du kombinere løbetrøjen med en god løbejakke eller varm skijakke, hvis turen går ned af bakke på ski 

 

Denne løbetrøje kan du få i 5 forskellige størrelser fra størrelse small til str. 2xl.

'