•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Løbetøj- løbetights knæ 249 kr.

(G31022)

299,00 kr. 249,00 kr.

Detaljer om produktet

Tights - Knæ løbetights.

 

Dette er en løbetights/tights, der kan bruges af både mænd og kvinder, da den er lavet som unixex. Produktet er med til at gøre løbeturen komfortabel og kan ligeledes bruges til andre sportsgrene.

 

Dette produkt fås i sort og dermed matcher tightsene alle outfits i forhold til løbesko, trøje og t-shirt  Alle tre modeller fås fra xs til 3xl, hvorfor tightsene er aktuelle for alle mænd og kvinder, der ønsker at optimere deres løbetur.

 

Produktet er elastisk og produceret i et svedabsorbernede microfibermateriale, så tightsene suger sved til sig. Det betyder, at din krop vil være tør for sved, og det giver en mere behagelig løbetur. I siden finder du en refleksdetalje, der gør dig synlig for andre, når der er mørkt. Derfor skal du ikke bekrymre dig om reflekser, når du bruger løbetights fra Geyser.

 

Tightsene har en lille lynlåslomme, hvor du kan have mobiltelefon, nøgler og pung. Det er meget gavnligt, hvis du f.eks. vil høre musik fra din mobiltelefon på løbeturen. Ligeledes er produktet meget elastisk, som giver dig en god bevægelighed på din løbetur. Materialet på indersiden er let børstet og det giver en ekstra komfort. Alle 3 modeller er meget lette og produceret i 68% nylon og 32% elastan. Det giver den bedste sammensætning til et produkt, der er rart at have på, elastisk og super anvendeligt til en løbetur.

 

Data for knæ løbetights g31022 fra Geyser.

KOMPOSITION

68% POLYAMID 32% ELASTAN

VÆGT

240 g/m²

STØRRELSE

XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL

PASFORM

FITTED

VASKEANVISNING

     40 grader

 

'