•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.
0

Løbejakker - Se udvalget af løbejakker - Se tilbud her.

(5 produkter)

Søger du en billig løbejakke, i høj kvalitet? Så er du kommet til rette sted. 
 

I vores sortiment har vi løbejakker, til både damer og mænd, og i mange forskellige farver og i materialer i høj kvalitet. 

 

Er du løber, så ved du vigtigheden med en god løbejakke. En løbejakke`s opgave er at skærme dig mod vind og vejr og holde dig varm uden at hæmme din løbetræning. Løbejakken er god at have, når det bliver for køligt bare med din løbe t-shirts eller hjælper dig med at holde kroppen varm inden du smider den til konkurrencen`s start.

 

En god jakke til løbeturen er fremtstillet i lette materiale som beskytter dig imod den kolde vind og en løbejakke er fremtstillet i svedtransporterende materiale og åndbar materiale, som holder dig tør og tilpas. De er figursyet og sidder tæt på din krop og følger kroppens bevælgelse mens du løber.

 

Der er sommer løbejakker og andre løbejakker, som er bedre til at holde dig varm når det er køligt her i Danmark.

 

Løbejakken hjælper dig også med at gøre dig synlig i trafikken, da de er monteret med reflekser på, så den er vigtig at have på, så du løber sikkert i trafikken.

 

Vi har jakker til løb fra ID Identity og de har deres eksklusive løbetøj`s mærke Geyser, som er for den kræsne løber, som ønsker det bedste.

 

Ved bestilling hos Liga Sport, så leverer vi oftest 1 dag eller 2 efter, at vi har modtaget din bestiling afhængig af hvornår på døgnet du har sendt os din ordre og der er gratis fragt ved køb for mere end 499 kr.

 

Se de mange gode løbejakke tilbud igennem og bestil i dag. 

 

Vi glæder os til at betjene dig - spørg hvis du er i tvivl. 

 

Sortér efter: