•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Saucony Kinvara 7 - Saucony løbesko dame

(s10298-1)

Ring for pris
Detaljer om produktet

Løbesko tilbud på Kinvara 7 og sælges så længe have på disse.

 

Kinvara 7 fra Saucony er en letvægts løbesko, som for rigtig mange også kan bruges som en mængdetræningssko. Den er bygget til dig, der ønsker noget ekstra fart til dine træningsture.

 

Kinvara 7 er opdateret med den nye EVERUN støddæmpningsmateriale, som er tilføjet i hælen for ekstra meget støddæmpning. Syningerne på overdelen er minimale, da de er erstattet af Flexfilm, som er limet direkte på skoen letvægts mesh. Snøresystemet er udstyret med PROLOCK, som giver et fantastisk greb om midtfoden og er med til at sikre en behagelig løbsafvikling. TRI-FLEX ydersålen giver et enestående greb, bedre trykudjævning og et mere effektivt afsæt.

 

 

Nogle eksperter har testet Kinvara 7, og de må bare indrømme, at Kinvara serien imponerer endnu engang! Kinvara er en sko med en overraskende fornuftig stabilitet trods den lette vægt, skoen passer rigtig godt som et alternativ til den klassiske mængdetræningssko, som kan bruges til normale træningsture, tempoture, intervaller og konkurrencer. En sko med lækker pasform, fleksibilitet, komfort og frem for alt en lav vægt kombineret med høj fart.

 

'