•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Fodboldtrøjer - PARIGI spilletrøjer til

(22)

3.748,50 kr. 2.499,00 kr.

Detaljer om produktet

Spillesættet Parigi fra det italienske brand Max Sport.

 

Dette er et spillersæt fra Max Sport, der er beregnet til et fodboldhold, der ønsker et stilfuldt og behageligt sæt at spille i.

 

Med i sættet følger 13 spiletrøjer, 13 shorts og et målmandssæt. Så er i godt dækket ind, når holdet skal i aktion. Sættet fra Max Sport findes i mange forskellige farver, og det er stilrent med både shorts og spilletrøjer i samme farve. Det skaber en god dynamik og et harmonisk look.

 

Spilletsættet Parigi har Max Sport har et retro look, som er meget moderne for tiden. Det ses blandt andet ved kraven i t-shirten, der er meget 80`er agtig og som klæder den ensartede farve godt. Kravens hvide kant er hvid, ligesom kanten på shortesene er det. Det er med til at give spillersættet liv.

Men spillersættet er ikke kun flot at se på. Det er også meget komfortabelt at anvende. Det er produceret i et let materiale, der gør, at det føles elegant at have på, når du spiller på banen. Det er med til at forbedre holdets muligheder for at levere en god præstation.

 

Du kan frit mellem de forskellige farver vælge den, som i synes som passer bedst til jer. Der kan vælges alt fra gul til sort, og derfor kan i selv få lov til at sætte jeres aftryk på jeres spillersæt. Ligeledes er produktet produceret til at få trykt båden, sponsor og nummer på efter jeres ønske. 

 

'