•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Fodboldstrømper - til kvinder, mænd og børn - Se tilbud her

(3 produkter)

 

Vi har et godt udvalg af billige fodboldstrømper, til børn, mænd og kvinder. Vi har prioriteret at strømperne er af fantastisk kvalitet. Strømperne er funktionelle, og vil derfor ikke opleves som irritable at bære under fodboldstøvlen, når du træner eller spiller kamp. Med disse slidstærke strømper på fødderne vil du både se godt ud, samt føle dig godt tilpas, da strømperne er i god kvalitet. 

 

Farveudvalget er rigt på vores fodboldstrømper, så vi er sikre på du kan finde den farve, der passer lige præcis til dit sportsholds farver.

 

Vi forhandler fodboldstrømper af det italienske brand Max Sport, der er kendt for deres kvalitets sportstøj til gode priser. Det er dermed en god mulighed for at spare på produktet, da Max Sport leverer en kvalitet som de store europæiske brands, dog til en meget overkommelig pris.

Vi forhandler bl.a. også spillerdragter fra Max Sport.   

 

Udover det, går Max Sports fodboldstrømer godt i spænd med vores fodboldstøvler fra Grand Sport. Vi kan således garantere der ikke vil opleves ubehag, når man bærer sokkerne i støvlen, som det ellers nogen gange kan opleves, ved brug af for store strømper i støvlen.

Fodboldstrømper fra Max Sport er det sikre valg for den kvalitets- og prisbevidste forbruger.

 

Se vores brede udvalg og gode tilbud, og køb dine fodboldstrømper online her på shoppen:

Sortér efter: