•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Fodboldstrømper- Billige fodboldstømper Australia

(Australia)

75,00 kr. 45,00 kr.

Detaljer om produktet

Fodboldstømper Australia 

 

Dette produkt er en fodboldstrømpe fra Max Sport fra Italien, som er lavet i elastisk materiale af god kvalitet, der gør strømpen nem at tage af og på. Produktet kan bruges både af børn, mænd og kvinder.

 

Fodboldstrømpen Australia fra Max Sport fås i flere forskellige farver, så du kan vælge strømpen, der matcher dine short og din T-shirt, nr du spiller fodbold. Produktet er elastisk, som gør strømpen er nem at tage af og på, uanset om du har benskinne på eller ej.

 

Produktet er lavet i et svedabsorberende materiale, der sørger for at transportere sved fra din fod op i strømpen. Det giver en bedre komfort og en god pasform. Derfor vil du også opleve, at din fod føles fri, når strømpen er på. Det er også med til at sørge for, at strømpen ikke er klistret til din fod, så den kan være svær at få af efter brug.

 

Max Sport er en anerkendt italiensk producent og derfor får du her et produkt, der er komfortabelt for dig at have på. Fodboldstrømpen er lavet af 77% polyester, 15% bomuld, 5% polyamid og 3% elastan. Sammensætningen gør, at produktet får den bedste mulige funktion, en let vægt og en svedabsorberende funktion, der er med til at optimere dine præstationer, når du spiller fodbold.       

'