•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Transporttaske til spyd

(JB-400/10)

for 10 pcs of 400 g and 300 g javelins, waterproof synthetic fabric, special strengthening of both bag ends, hook and loop belts located inside secure javelins against movements

619,00 kr. 559,00 kr.

Detaljer om produktet

Transporttaske til spyd

 

Er du spydkaster, så kender du sikkert til , at det er ikke altid let at skal have sine egne spyd med ud til atletik stævnerne, men med denne taske fra Polanik, kan du på et let måde have dine spyd med dig rundt til dine stævner, da du med sådan en transporttaske kan have op til 5 spyd med i sådan en spydtaske til dine stævner i spydkast eller til let opbevaring hjemme i klubben.

 

Denne taske er vandfast, slidstærkt og fremstillet i syntetisk materiale til spyd. Spydene sidder fast i denne transporttaske ved hjæp af velcro og transporttasken kan rumme op til 5 spyd, men du kan også vælge en transporttaske med plads til hele 10 spyd.

 

Så gør det let for dig selv og klubben med sådan en transporttaske fra det polske brand Polanik og der er en transporttaske beregnet til 400 gram spyd, 500 gram spyd, 600 gram spyd, 700 gram spyd og 800 gram spyd.    

'