•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Løbetøj - langærmet løbe t-shirt herre

(G21068)

Restsalg spar mere end 50% Tilbud så længe lager haves

299,00 kr. 99,95 kr.

Detaljer om produktet

Denne langærmede t-shirt fra Geyser er et must have til dig, som dyrker løb eller en anden krævende sportsgren, og som er kræsen med dit udstyr. Varen, som er en del af vores sortiment af eksklusivt løbetøj, er noget af det mest raffinerede, du kan finde på markedet inden for løbetøj: En uundværlighed for dig, der ikke går på kompromis med dit træningstøj, intet mindre. Læs bare med her:

 

Overdelen har en lang række af features som tilsammen vil give dig den optimale oplevelse på din løberute. Vi nævner i flæng: Hurtigtørrende og svedtransporterende microfiber-materiale, et mesh-panel på ryggen for bedre ventliation, en let figursyning, som sikrer perfekt pasform, smarte detaljer ved halsudskæringen og kontrast-flatlockstikninger ved skuldre og kraveben.

 

Dette vidunder af en løbetrøje vil med garanti optimere din løbetur - og den kan sågar også bruges til andre sportsgrene både indendørs og udendørs. Prøv den og se, hvad der fungerer for dig. Mulighederne er mange.

 

Du kan med urban t-shirt fra Geyser vælge imellem to farver - navy og sort. Den sorte model er edgy med sine diskrete og samtidig iøjnefaldende røde kontrastdetaljer over skuldrene og i kraven. En ægte energizer, som med garanti vil skabe opmærksomhed omkring dig på løbestien, i træningscenteret, på sportsbanen eller hvor du nu vil bruge t-shirten. Den navy model er en kende mere nedtonet. Farven er rolig og detaljerne er hér lavet i en nedtonet grå, som ikke er for krads.

 

Urban langærmet t-shirt fåes desuden i hele seks forskellige størrelser. Således vil du med garanti kunne finde den model, der passer til din specifikke kropstype. Prisen er lige nu nedsat fra 299 til kun 187 kroner. Og køber du flere, for eksempel til et helt hold, fåes trøjen helt ned til 158,95 kroner per styk.

 

'