•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Frakke - Køb Combi jakke herre

(ID0770)

Restsalg - køb og spar. Begrænset lager.

649,00 kr. 499,00 kr.

Detaljer om produktet

Vores combi jakke til både damer og herrer er et must for dig, der ikke går på kompromis med dit overtøj.

 

 

Combi jakkens design balancerer flot imellem det helt klassiske og det nytænkende og hyper smarte. Jakken til mænd er holdt i to afdæmpede nuancer, nemlig sort og mørkeblå, som jo er klassiske farver for jakker og frakker igennem hele modehistorien. I sammensætningen her giver de dog denne jakke et twist, som netop udgøres af denne kombination af en fingeren på pulsen-stil og referencer til traditionel mode.

 

 

Modellen til damer er holdt i én nuance - nemlig den smukke og rolige dybblå, som også findes som en del af herremodellen.

 

Combi jakken har et enkelt og tidløst udstyk; ser man nærmere på den, bliver det dog tydeligt, at den på én og samme tid har et helt væld af detaljer, som både er flotte og praktiske. Tjek eksempelvis den skjulte brystlomme med lynlås i højre side af brystdelen. Og indvendigt i jakken er der en inderlomme, igen udstyret med en praktisk lynlås. Foran på jakken ses en lys lynlås, so giver det samlede udtryk et sporty twist. Jakken fåes i ialt seks størrelser, så uanset om du er til loose fit eller noget mere tight, vil du finde hvad du søger i webshoppen.

 

 

Combi jakken er praktisk også på den facon, at den fungerer i alt slags vejr. Den har PU-coating og er både vand- og vindafvisende, samtidig med at den er lavet i et materiale, som er åndbart. Ærmerne, som jo af og til kan være ekstra udsatte, er lavet i slidstærkt soft shell.

 

 

Jakken er lige nu på tilbud til 539 kroner for herremodellen (nedsat fra 649 kroner) og 537 kroner for damemodellen (nedsat fra 649). Tag selv et kig på denne jakke, som er et sandt must have!

 

'