•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Frakk - FUNKTIONSJAKKE herre

(ID0768)

1.299,00 kr. 917,00 kr.

Detaljer om produktet

Denne praktiske og funktionelle helårsjakke er et must have i din helårsgarderobe. Jakken er syet i ID Tech-kvalitet, og har en yderjakke i 100% nylon, som er både åndbar samt vind- og vandtæt. Inderjakken er lavet af en blød microfleece, som sørger for, at du kan holde dig lun selv på kolde danske vinterdage. Jakken har også en hætte, som kan tages af og på efter behov.

 

 

I sømmene er der stonor-reflekser, som sikrer, at du altid er synlig i din færden, også i det mørke vinterhalvår. Reflekserne gør sig desuden som smarte detaljer på en jakke, der som grundregel er holdt i et enkelt og klassisk design.

 

 

Jakken fåes i en hel række af størrelser, så du er sikker på at finde dén, der passer dig bedst. Uanset om du er lille eller stor, høj eller lav, eller om du er kvinde eller mand, så vil du i vores katalog kunne finde en jakke der passer - størrelserne går nemlig fra S og helt op til 4XL. Kan du godt lide at have en tyk trøje under jakken om vinteren, eller skal frakken bruges på vinterferien, så kan det anbefales, at du vælger en størrelse, der er et hak højere end den, du bruger til daglig.

 

Og så er der bare tilbage at vælge farve. Hér tilbyder vi to forskellige versioner, som begge er i den klassiske og tidløse afdeling. Den første er sort - en classy farve til et godt stykke all round-overtøj, som, særligt i denne model, kan bruges til stort set alle anledninger.

 

 

Den anden version har en unik dybrød nuance, som flot fremhæves af de lyse refleksbånd.

 

 

Kort sagt - her har du en god basis-jakke, som er praktisk og pæn til mange forskellige anledninger. Jakken er lige nu på tilbud til 917 kroner.

 

'