•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Joggingbuks -Køb joggingbukser .

(ID 0667)

349,00 kr. 237,00 kr.

Detaljer om produktet

Sporty sweatpants/joggingbuks fra ID Identity.

 

Dette produkt er en sweatpants/jogging buks til både mænd og kvinder, der er lavet af 60% bomuld og 40% polyester. Det giver et sporty look og kan bruuges både i forbindelse med motion og afslapning. Produktet har elastik ved både ankel og talje, så det retter sig til din krop.

 

Bukserne sidder løst for at give en behagelig komfort, uanset om de bruges, når der skal slappes af på sofaen eller løbes en tur. Ligeledes er der snørebånd ved livet, så du kan snøre bukserne til, hvis det ønskes.

 

Sweatpantsne/jogningbuks fås både i grå og sort og i alle størrelser fra xs til 2xl. Derfor kan produktet bruges af langt de fleste mænd og kvinder. Grundet bukserne neutrale farver kan de bruges til alt andet outfit, uanset om du skal dyrke sport eller slappe af. Produktet kan både anses som træningstøj og en hyggebuks om søndagen.

 

Produktet har elastik i bunden, så bukserne ikke kommer til at hænge ud over skoenen. Det giver et moderne look, hvor dine sko bliver fremhævet sammen med bukserne. Derfor kan bukserne også bruges i hverdagen som et modeelement. Bukserne vejer 270 gram og derfor vil de ikke føles tunge eller klodset at have på. I stedet vil du opleve god komfort, hvor kroppen vil føles løsrevet i modsætning til f.eks. stramme cowboybukser.


 

'