•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Badehåndklæder - køb ID håndklæde ID0011

(ID0011)

158,18 kr. 115,00 kr.

Detaljer om produktet

ID håndklæder klar til din håndklædereol. 

Skal du have skiftet dine håndklæder ud, så er Liga Sport forhandler af ID Identiy`s store sortiment og derfra kan vi tilbyde dig ID011, som er et dejligt badehåndklæde i blød luksusfrottékvalitet i størrelsen 70x140 cm og disse badehåndklæder er fremstillet i 100 % bomuld.

 

Det er et stort og dejligt håndklæde, som du kan bruge efter badet eller tage med dig på din chartertur, hvor du måske vil bruge noget af din tid som en badeferie på stranden eller ved poolen og ligge på det der, mens du soler dig eller tørre dig  efter en dukkert i vandet, så mulighederne er mange med et godt badehåndklæde fra ID Identity.

 

Du kan vælge denne model af badehåndklæder i hele 7 forskellige farver, så du kan vælge den, som passer bedst til dit badeværelse eller til dig eller dit badetøj og disse farver er hvid, grå, lime, turkis, azur, navy og sort.  

 

Ønsker du dig et mindre håndklæde i størrelsen 50x100 cm, så vil ID0010 her passe dig bedre, som du kan bruge til at til at tørre din hænder eller vikle om håret efter et bad.  

 

 

 

'