•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Vest - Køb Vatteret Stretch bodywarmer vest dame ID0893

(ID0893)

649,00 kr. 499,00 kr.

Detaljer om produktet

I vinterhalvåret eller en kølig dag er denne lækre stretch bodywarmer fra ID en ægte wardrobe stable.

 

 

Denne optimerede version af den klassiske vest er syet i 100% polyester i paddingen. Dens yderstof og forstof er lavet i 100% nylon.

 

Vestens sidestykker er syet i en strækbar kvalitet, som giver ekstra god komfort og et sporty look. Vesten er på den måde anvendelig både i forbindelse med sport og fritid. Med sine kun 185 gram, er den let og komfortabel. Sidestykkerne i stretch gør, at den er ekstra fleksibel, samtidig med at de fungerer som en chick detalje. Anvendeligheden er i top også på den facon, at vesten er udstyret med to gode sidelommer. Begge har lynlås, sådan at du sikkert kan opbevare pung, mobiltelefon, nøgle og andre vigtige genstande uden at skulle være nervøs for at de falder ud.

 

 

Uanset om du har i sinde at benytte ID’s lækre bodywarmer til sport eller fritid, vil den være god i enhver situation, hvor det er nødvendigt at give kroppen lidt ekstra varme. I kraft af sin fjerlette vægt er den perfekt på løbeturen, lige så vel som at den kan bruges som fritidsjakke til dig, der ønsker et friskt og sporty look.

 

Produktet fås i fire flotte farver. Vælg hér imellem klar himmelblå, elegant dybblå, frisk orange og en klassisk, underspillet sort. Alle varianter fåes i størrelser fra S til 3XL, så du vil med garanti kunne finde en variant, der komplimenterer lige netop dine proportioner. Produktet er unisex og kan således bruges af både kvinder og mænd. Vælg selv den farve og størrelse, der passer bedst til dig og din smag.

 

 

Dette anvendelige must have til din garderobe!

'