•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.

T-shirt - Pro Wear t-shirts ID0370

(ID0370)

129,00 kr. 99,00 kr.

Detaljer om produktet

PRO wear t-shirt

 

Her en ny lækker t-shirts fra det danske brand ID Identity og model ID0370 er en herre t-shirt som er Eu-Blomst cerificeret, casual, slidsæt t-shirt med O-hals, smal halsrib og ærmerib samt ekstra forstærkming af nakke og skuldersøm.

 

Det er en t-shirt i casual design og flot fitted uden at gå på kompromis med bevægelseigheden og den er lavet af 60% bomuld/40% polyester og du kan vælge den i 5 forskellige farver som er hvid, sølv grå, lys blå, navy og sort og den fås i størrelserne fra xs til 6xl.

 

Du kan vælge mellem 5 forskellige farver, som er hvid, silver grey, lys blå, navy og sort og den fås i størrelserne fra xs til 6 xl. 

 

Hvad er PRO wear?

Hårdt arbejde kræver tøj, der er designet til bevælgelse og slid. Pro wear er løsningen til medarbejdere, der bruger deres krop aktivt i arbejdet, og som har behov for tøj, der bare holder dag ud og dag ind. PRO wear fås i mange størrelser og varianter, og fælles for samtlige produkter er, at de er designet til bevægelse, så de er behagelig at have på uanset arbejdsstilling. Tøjet er ligeledes forkrymet, så du altid kan stole på pasformetn.

 

Tøjet tåler daglig vask ved temperaturer op til 80 grader for hvidt tøj, mens kulørt tøj kan vasket ved 60 grader.

 

Du kan få PRO wear beklædning fra ID Identity som t-shirts, polo t-shirts, cardigan og sweatshirts.  

 

 

'