•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Sweat shirts - Køb Pro wear sweatshirt ID0362

(ID0362)

299,00 kr. 229,00 kr.

Detaljer om produktet

Sweatshirts

 

Her en lækker pro wear shirts fra det danske brand ID Identity og denne model ID0362 er en PRO wear slidstærk to-farvet sweatshirt med rund hals og med dobbeltstikninger og rib ved hals, ærme og bund.

 

Denne sweatshirt er med blød børstet inderside og denne sweatshirt har gennemgået en forkrympningsproces ved meget høje temperaturer, både før og efter indfarvningen for ekstra stabilitet og lang levetid og den er fremstillet i 70 % bomuld & 30 % polyester og den er lavet i kvaliteten 290 g/m2

 

Du kan vælge denne flotte sweatshirt i kontrast i 6 forskellige farver, som er hvid, silver grey, rød, flaskegrøn, navy og sort og den kan fås i hele 11 forskellige størrelser fra 2XS, XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL og 6XL. 

 

 

Hvad er Pro wear

Hårdt arbejde kræver tøj, der er designet til bevælgelse og slid. Pro wear er løsningen til medarbejdere, der bruger deres krop aktivt i arbejdet, og som har behov for tøj, der bare holder dag ud og dag ind. PRO wear fås i mange størrelser og varianter, og fælles for samtlige produkter er, at de er designet til bevægelse, så de er behagelig at have på uanset arbejdsstilling. Tøjet er ligeledes forkrymet, så du altid kan stole på pasformetn.

 

Tøjet tåler daglig vask ved temperaturer op til 80 grader for hvidt tøj, mens kulørt tøj kan vasket ved 60 grader.

 

Du kan få PRO wear beklædning fra ID Identity som t-shirts, polo t-shirts, cardigan og sweatshirts.  

 

 

 

'