•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Jakke - Køb Quiltet damejakke ID0731

(ID0731)

849,00 kr. 699,00 kr.

Detaljer om produktet

 

 

Lækker dame jakke fra ID Identity.

 

En let jakke er uundværlig her på vores breddegrader, hvor temperaturen skifter hver eneste sæson. Det kan være svært at blive klog på den skandinaviske klima, og det kan af og til føles som om hver årstid kræver sin egen garderobe. Derfor er det helt essentielt at have nogle gode og klassiske dele i garderoben, som er fleksible og kan bruges på så mange forskellige måder som muligt.

 

 

Den quiltede dame jakke fra ID Identity må siges at ligge inden for denne kategori. Jakken er et genialt element i en garderobe på den måde, at den kan bruges til alle fire årstider; om sommeren over en let t-shirt eller skjorte; om efteråret sammen med en lidt tykkere trøje, og om vinteren som et sidste lag oven på en varm sweater og sammen med hue, handsker og et smart tørklæde.

 

Jakken er stilren og klassisk og har med sine ganske få underspillede detaljer et super cool og klædeligt look. Den har ialt tre praktiske lommer med lynlås, således at du kan opbevare vigtige genstande sikkert, samtidig med at du har dem lige ved hånden. Lommerne er placeret i hver side samt på den ene side af brystet.

 

Jakken fåes i to smukke varianter. Vælg hér imellem en dyb navyblå og en sort model - begge er nedtonede og cool og passer til stort set alle farver.

 

Modellen fåes desuden i hele seks forskellige størrelser, således at du kan vælge en model, som passer bedst til din kropstype. Du kan, i fald du ønsker at bruge jakken med en tyk sweater under, overveje at bestille den i en størrelse over dén, du sædvanligvis bruger.

 

Jakken er lige nu nedsat fra 699 kroner til kun 499 kroner stykket. Den er lavet i 100% polyester og vejer ikke mere end 160 gram.

 

Se her størrelse guide og find din størrelse

'