•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Løbetøj - kortærmet løbe t-shirt herre

(g21002)

249,00 kr. 147,00 kr.

Detaljer om produktet

Active t-shirt fra Geyser.

 

En kortærmet t-shirt i et svedtransporterende microfibermateriale, der bruges i forbindelse med sport. Microfibermaterialet er med til at holde kroppen tør for sved, når du dyrker motion eller også bare en lækker kortærmet t-shirt til fritidsbrug.

 

Denne t-shirt er en alsidig t-shirt, som kan bruges i forbindelse med langt de fleste sportsgrene. T-shirten er figursyet hvilket betyder, at den sidder tæt til kroppen. Det gør, at det er svedtransporternede microfibermateriale kommer til sin ret, og du vil opleve en t-shirt, der er yderst behagelig at have på.

 

T-shirten er lavet af 100% polyester, der giver den en vægt på 110 gram (130 gram på melange farver). Det betyder, at t-shirten vil føles let, når du bruger den til din sportaktivitet. Den kan bruges som en løbe t-shirt eller du kan bruge den til cykling, jogging, i fitnesscentret og til alle andre sportsgrene, hvor det kan være nødvendigt at have en let svedabsorberende t-shirt på.

 

Designet på t-shirten er enkelt, og t-shirten sætter sig tæt til din krop, så den kan suge sved til sig. Det betyder, at din krop forbliver tør, selv når du arbejder hårdt og i en høj temperatur.

 

Dette produkt kan bruges til både den erfarne sportsmand og den nystartede løber. T-shirten findes i alle størrelser fra s til 3xl og findes i 12 forskellige farver. Derfor kan du få din Active t-shirt, lige som du ønsker.

 

.

'