•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Løbetøj - kortærmet løbe t-shirt 147 kr.

(G11002)

249,00 kr. 147,00 kr.

Detaljer om produktet

Active t-shirt fra Geyser.

 

En kortærmet t-shirt i et svedtransporterende microfibermateriale, der bruges i forbindelse med sport. Microfibermaterialet er med til at holde kroppen tør for sved, når du dyrker motion.

 

Denne t-shirt er en alsidig t-shirt, som kan bruges i forbindelse med langt de fleste sportsgrene. Løbetrøjen er figursyet hvilket betyder, at den sidder tæt til kroppen. Det gør, at det er svedtransporternede microfibermateriale kommer til sin ret, og du vil opleve en løbetrøje, der er yderst behagelig at have på.

 

T-shirten er lavet af 100% polyester, der giver den en vægt på 110 gram (130 gram på melange farver). Det betyder, at t-shirten vil føles let, når du bruger den til din sportaktivitet. Den kan bruges både til løb, cykling, jogging, i fitnesscentret og til alle andre sportsgrene, hvor det kan være nødvendigt at have en let svedabsorberende t-shirt på.


Designet på t-shirten er enkelt, og t-shirten sætter sig tæt til din krop, så den kan suge sved til sig. Det betyder, at din krop forbliver tør, selv når du arbejder hårdt og i en høj temperatur. 

 

Dette produkt kan bruges til både den erfarne sportsmand og den nystartede løber. T-shirten findes i alle størrelser fra s til 3xl og findes i 12 forskellige farver. Derfor kan du få din Active t-shirt, lige som du ønsker.

 

 

'