•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Løbetøj - Køb løbevest herre G21014

(G21014)

475,75 kr. 399,00 kr.

Detaljer om produktet

Vælg dit rigtige løbetøj.

 

En løbevest kan være en god ting at tage ud over din løbe t-shirt, løbetrøje eller singlet, så du ikke bliver kold på din løbetur eller tage på efter din løbetur, så du ikke hurtigt bliver kold efter du er færdig med din løbetur.

 

Her en god løbevest fra det danske brand Geyser og denne løbevest G21014 er en velsiddende ultra letvægt, vind- og vandafvisende løbevest, som er lavet i 100% polyester, så den er svedtransporterende og den har en  smart og høj regulerbar krave, så den giver dig en god komfort på løbeturen.

 

Endvidere har denne løbevest elastisk bånd i bunden af vest og ærmegab og denne løbevest har ventilationsmateriale i side og ventilationsåbning på ryg.

 

Løbevesten har 2 praktiske skjulte lommer på front, så du kan have nøgler med mere med dig og vesten er forsynet med reflekser både foran og bagpå, så du er sikker på at blive set i trafikken i denne løbevest.

 

Du kan vælge denne løbevest i 2 forskellige farver, som er kongeblå eller sort og du kan få denne løbevest i 6 forskellige størrelser fra small til størrelse 3 xl. 

'