•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Løbetøj - køb langærmet løbetrøje dame

(G11050)

399,00 kr. 267,00 kr.

Detaljer om produktet

Varm langærmet løbetrøje som er perfekt til de kolde aftener, træning og løb udenfor. Geyser Warm Trainer er en lækker langærmet løbetrøje, de fås i turkis, grå og sort til både kvinder og mænd. Det er en klassisk trainer i den forstand, at den har en halv lynlås fra halsen og ned til brystet og hul til begge tommelfingre i enden af hvert ærme. Modellen er i et "fitted" design til både mænd og kvinder, og det gør at den passer perfekt til de tore konture omkring hofte og talje.

 

Denne løbetrøje er produceret i 90% prolyester og 10% sandes, noget også vidner om trøjens komfort og bløde design. Materialerne er svedtransporterende og lukker ikke fugt og varme inde under høj aktivitet. Løbetrøjen kan bruges til almindelig træning i fitnesscenter og til løb, gang eller skiløb. Den store bevægelighed, når man har trøjen på, gør det nemmere at føle sig godt tilpas under et træningspas.

 

Denne  Geyser løbetrøje er det perfekte match til dig, der også kan lidt at gå i sports- eller activewear til daglig. en fed Geyeser løbetrøje som denne i en frist turkis farve er et godt alternativ til daglig for at give et outfittet et mere sporty præg.

 

Brug alternativt løbetrøjen som et base-layer, der er første trin til en varm krop på løbeturen om vinteren. Her kan du kombinere løbetrøjen med en god løbejakke eller en varm skijakke, hvis turen går ned af bakke på ski.

 

Løbetrøjen til damer fåes i 5 forskellige størelser fra x small til størrelse xl.

'