•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Joggingsæt - fritidssæt dame

(Dameg11026sæt)

Skriv i en kommentarer med ønsket farve og størrelse.

899,95 kr. 749,95 kr.

Detaljer om produktet

Her et lækkert joggingsæt/fritidssæt fra Geyser til damer, som består af 3 ting og du kan vælge sættet i 3 flotte farver som er graffit melange, navy melange og sort..

 

Med dette flotte sæt får du en hættecardigan, flot 2 stribet t-shirts og et par sporty pants. 

 

Beskrivelse af sættet:

Du får en stribet hættecardigan i 2 farver med store kængulommer og med denne cardigan så får du et velsiddende, sømløst design, der sikrer dig høj komfort og cardiganen er fremstillet i  et lækker materiale, som er meget let, blødt og den er desuden også permanent svedtransporrende, hurtigtørrende og anti-bakterielt og for optimal åndbarhed og cardiganen  er lavet med specialstrikkede ventilationsområder.

 

Hækkecardiganen er fremstillet i 100 % polyester og vejer bare 153 g og du kan få den i størrelserne fra xs til 3 xl.

 

I sættet fra Geyser er der også en stribet t-shirt i 2 farver og denne flotte t-shirts er med kvalitetsforstærkning af nakke og skuldersømme og den fåes i de 3 samme farver som cardiganen, som er graffit melange, navy melange og sort og den er ligeledes fremstillet i 100% polyester og det er en læker t-shirt, der sikre tætsiddende og komfortabel pasform.

 

Bukser er der også til sættet fra Geyser og det er en sporty buks i et afslappet og velsiddende design helt uden sidesømme og bukserne har sidelommer samt en lille sjult lynlåslomme og bukser har elastik i linning samt indvendig snor regulrer, der sikrer dig en god komfort og behagelighed.

 

Dette lækker jogginsæt - fritidssæt - træningssæt kan anvendes til hverdag og til sport og om du ønsker at bruge sættet som joggingtøj eller fitnesstøj    

Joggingsæt til kvinder

Leder du efter et komfortabelt og stilfuldt joggingsæt til kvinder? Så er du kommet til det rette sted! Ligasport tilbyder et bredt udvalg af joggingsæt til dame i høj kvalitet og til overkommelige priser.

Hvad koster et joggingsæt?

Vores priser på joggingsæt er konkurrencedygtige og overkommelige, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi ønsker at tilbyde vores kunder den bedste værdi for deres penge, og derfor stræber vi efter at holde priserne så lavt som muligt. Samtidig går vi ikke på kompromis med kvaliteten af vores joggingsæt, da vi ved, hvor vigtigt det er for vores kunder at have holdbare og komfortable træningstøj.
Vi tilbyder også forskellige priskategorier, så der er noget for enhver pengepung. Uanset om du er på udkig efter et budgetvenligt joggingsæt eller et lidt mere eksklusivt design, vil du finde det hos os. Vi tilbyder også løbende tilbud og rabatter, så du kan gøre en god handel og spare endnu mere på dit nye joggingsæt.

Vores ultra behagelige joggingsæt til damer

Vores joggingsæt er lavet af bløde og svedtransporterende materialer, der giver dig maksimal komfort og bevægelsesfrihed. De fås i en række forskellige farver og designs, så du kan finde det perfekte joggingsæt til din stil. Vores joggingsæt er perfekte til enhver anledning, hvad enten du skal træne, slappe af eller gå en tur. De er også en god måde at vise din kærlighed til dit yndlingshold på. Vi tilbyder et bredt udvalg af joggingsæt til din dame, så du kan finde det perfekte joggingsæt til din stil og behov. Vi har joggingsæt til enhver anledning, så du kan finde det perfekte joggingsæt til din næste træning, din næste løbetur eller din næste dag på sofaen. Hvis i har en kæreste i gerne vil matche med når i bruger søndagen på sofaen, så kig her for vores joggingsæt til mænd.

'