•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.
Diadora løbesko

Lidt om Diadora

Vidste du at Diadora er en italiensk virksomhed der blev stiftet i 1948 af Marcello Danieli og det er det største italienske sportsbrand. De beskæftiger sig primært med at producere beklædning og tilbehør, til sports- og fritidsaktiviteter.

Firmaets første produkt var et par klatrestøvler. Siden er der kommet produkter til mange andre sportsgrene. Diadora har været sponsor for en række kendte sportsstjerner, som Bjørn Borg, Robertto Baggio, Airton Senna og mange flere. 

Diadora er desuden kendt for deres Mythos Blushield løbesko, som er en af de mest sete og robuste løbesko og tilbage i 2018 vandt Diadora flere priser for den bedste træningssko og sportssko

Blushield-teknologien er en teknologi som bidrager til en "intellegent" støtte. Dette skal forstås som hvis du brug for at blive rettet op, fortæller hjernen det, og du vil hurtigt selv rette op ved en eventuel overpronation.

Mangler du en god sko til dine fødder, når du er på arbejde eller en god løbesko, så har Liga Sport et stort udvalg af løbesko og sneakers  fra det italienske brand Diadora fra bare 250 kr. 

Se mere på Liga Sport og søg Diadora