•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Stort udvalg af Game t-shirts fra ID Identity.

Game t-shirts er en populær t-shirts fra ID Identity og der er mange muligheder med en Game t-shirt.

 

Der er Game t-shirts til såvel mænd som til damer og de fåes i flere forskellige modeller og de fåes i både 100% bomuld og i 100% polyester.

 

Model ID0570 er en Game Active herre t-shirt

Denne Game t-shirts er en funktionel t-shirt i ID Tech kvalitet, som er fremstillet i 100% polyester i en permanent svedtransporterende åndbar og hurtigtørende  og det er en tætsiddende model, som du kan få i hele 7 forskellige og den fåes i hele 8 forskellige farver fra størrelse small til størrelse 5xl, så med denne Game t-shirt, så her har du en god t-shirt, som kan en del af dig løbetøj og også bruges til andre idrætsgrene..

 

Model ID0571 er en Game Active dame t-shirt

Denne Game t-shirts er en funktionel t-shirt i ID Tech kvalitet, hvor du får en løbe t-shirt - sports t-shirt som er fremstillet i 100 % polyester og den er permanent svedtransporterende åndbar og den er hurtigtørende og den er let figursyet, så den sidder godt på kroppen. Den fåes i 7 forskellige farver  og i hele 6 forskellige størrelser fra størrelse small til størrelse 3xl, så med denne Game t-shirt, så her har du en god t-shirt, som kan bruges som en del af dit løbetøj og også bruges til andre idrætsgrene.

 

Model ID0580 Game Active herre t-shirt med flatlock - Model ID0581 Game Active dame t-shirt med flatlock

Ønsker du dine Game t-shirts med smarte flatlock- stikninger og i kontrastfarver, så skal du vælge model og herrerne kan få denne Game t-shirt model kan du vælge i 6 forskellige farver og i 6 forskellige størrelser fra størrelse small til størrelse 3xl og den fåes i 7 forskellige farver til damerne og i 6 forskellige størrelser til damerne fra størrelse small til størrelse 3xl.

Denne model er en god t-shirt som kan anbefales til dig , når du er ude at købe dit nye løbetøj eller t-shirt til andre idrætsgrene.

 

Model ID0584 Game Active herre t-shirt i mesh - model ID0585 Game Active  dame t-shirt i mesh.

Ønsker du din Game t-shirt fremstillet i mesh i 100% polyester, så skal du se på denne model og med denne Game t-shirt får du smarte kontrastdetaljer i siderne og ekstra åndbar kvalitet i sider og på ryg og denne model fåes i 5 forskellige farver og 6 forskellige størrelser fra størrelse small til størrelse 3xl for såvel herre og damer.

 

Foretrækker du dine Game t-shirts i 100% bomuld fremfor for i polyester, så skal du vælge model ID0500 og det er en klassisk t-shirt med rund hals, fire-lags halsrib og nakke og skulderbånd og den holder faconen vask efter vask og du kan få denne model i hele13 forskellige farver og i 7 forskellige størrelser fra størrelse small til størrelse 3xl og den fåes også i børnestørrelser og så hedder denne Game t-shirt til børn model ID4050 og den fåes i 11 forskellige farver og i størrelserne fra x til x.  3 forskellige størrelser fra størrelse 4-6 år til 12-14 år.